Put some color on!

Gratis ressourcer i en uvis tid

Har du allerede bagt alle de speltboller du kan rumme? Skal ungerne underholdes, så du kan få ro til hjemmearbejdet? Eller trænger du måske bare til et afslappende break fra det hele?

Vores ArtDirector Camilla Wedege har i hendes isolation begået et friskt pust i form af en print-selv malebog. Malebogen indeholder hele 20 unika illustrationer med motiver – til både store og små. Og du kan downloade den lige her!

Malebog | ON.AD

Mere kreativitet – mindre stress

Vi deler malebogen gratis i håb om at der kommer en masse kreativitet og afstressende tidsfordriv ud af det. Under alle omstændigheder er farvelægning en sjov og sund aktivitet til at håndtere den uundgåelige isolationskuller.

Vidste du f.eks. at undersøgelser viser at farvelægning har terapeutiske og afstressende egenskaber, som er god for din psyke? Ikke nok med at farvelægning stimulerer dine kreative impulser, så har den også en beroligende effekt, som vi nok alle kunne nyde godt af i de her underlige Corona-tider.

Du kan printe illustrationerne derhjemme, farvelægge dem digital, eller tegne videre på motiverne. Det er helt op til dig. Kun fantasien sætter grænser. Vi vil vildt gerne se hvad i får farvelagt, så del gerne jeres værker ved at sende os en DM, tag os på dit billede @onad.dk og brug hashtagget #coloronad 

Hyg jer med det! Positive vibes fra hele ON!AD teamet

Malebogens Motiver

Malebogens Motiver

Tak fordi i kiggede med!