Brandprofil?Hvem er I som virksomhed?

Hvad er jeres eksistensberettigelse, – og er I enige om den nøjagtige opfattelse af jer selv og jeres brand? Definerer og prioriterer I jeres værdier ens? Og hvad med jeres målgrupper, – vil I alle kunne give en enslydende karakteristik af dem?
Kan du svare ja til alle ovenstående spørgsmål, er i rigtig godt på vej imod et solidt og genkendeligt brand. Og hvis ikke, er der altid hjælp at hente. Hos ON!AD arbejder vi effektivt med jeres virksomheds kommunikation udadtil og får skabt en skarp strømlinet retning.

 

Vi dækker alle strategiske og visuelle brand behov

Vi siger det, som det er… Der er en enorm stor sandsynlighed for, at også netop din virksomhed vil have kæmpestor gavn af et brand- og identitetstjek i en brand workshop hos os. I langt de fleste virksomheder er situationen den samme: Vi tror, at vi ved, hvad vi vil. Og vi tror, at vi ved, hvor vi skal hen. Men reelt hører vi ofte lige så mange svar og versioner af en strategi som antallet af medarbejdere samlet omkring bordet. Vi dækker alle jeres behov: workshops, strategi, konceptudvikling, branding, marketing, reklame, grafisk design, video, foto, web, SOME og tryk. You name it, we can do it!