manifesto

DESIGN MANIFEST

 Oplevelser er drevet af øjeblikke, af engagement og kontaktpunkter mellem mennesker og brands. Vi vil sammen med vores kunder udvikle idéer, skabe følelser og erindringer for at bane vej for autentiske og mindeværdige oplevelser gennem stærke grafiske designs.
manifesto

DESIGN MANIFEST

Oplevelser er drevet af øjeblikke, af engagement og kontaktpunkter mellem mennesker og brands. Vi vil sammen med vores kunder udvikle idéer, skabe følelser og erindringer for at bane vej for autentiske og mindeværdige oplevelser gennem stærke grafiske designs.

WE MAKE IT DIFFERENT

Vi prøver altid at tænke på “hvorfor”. Mange ved godt, hvordan ting laves, og hvordan et design eller en tryksag ser ud. Men hvorfor ser det sådan ud? Hvad er formålet, hvad er budskabet, og hvordan bliver din markedsføring modtaget? Her er nogle ord omkring, hvad vi mener om den sag.
UDFORDRENDE DESIGNS

Vi designer for mennesker, ikke for at vinde priser. Et vellykket design kræver ingen forklaring. Det lader forbrugeren reflektere og bruge designet ubesværet. Vi udfordrer grænserne og prøver altid at udforske nye muligheder.

VISUEL IDENTITET

En virksomheds visuelle identitet og brand er, hvordan du definerer dig selv, og hvordan du ønsker at blive opfattet af dine kunder. Vi arbejder ud fra teorien om, at det vigtigste for en god kommunikation er “hvorfor” og ikke “hvordan”, man er som virksomhed. 

ANALOG KÆRLIGHED

Ægte håndværk. Duften af et værksted. Vi arbejder ofte analogt for at komme tilbage til rødderne og til de rå idéer. Vi samarbejder med mange dygtige grafiske håndværkere for at give resultatet et autentisk og stærkt udtryk.

FUNKTION FØLGER FORM

Mindre, men bedre. At koncentrere sig om det væsentlige. Et godt design skal ikke belastes med uvæsentlige detaljer. Tilbage til renhed, tilbage til enkelhed. Et design skal være funktionelt og forståeligt.

GRAFISK LEGEPLADS

Vi er blevet bombarderet med, at hårdt arbejde er den eneste vej til succes. Men at have det sjovt spiller en lige så vigtig rolle i at nå målet! Kreativitet og leg skal tages seriøst, for det er selve værktøjet og grundstenen til udviklingen af et godt resultat.

TRYKSAGEN LEVER

Print er interessant, fordi det kan engagere på en måde, det digitale ikke kan. Når vi læser et magasin, engagerer vi os dybere. Trykte medier inspirerer og skaber værdi.

DESIGN PRINCIPPER

Alt er forbundet: design, branding, funktionalitet, fotografering, indhold. Alle disse elementer bør være exceptionelle. 

Vi er en forstærker. Du skal medbringe dit dygtige håndværk for at projektet kan lykkes.

Vi baserer vores arbejde på tillid. Du betaler os, fordi du stoler på, hvad vi gør.

Vi vil hellere udfordres end modellere et projekt efter noget, der allerede eksisterer. 

Hvert projekt skal være nyttigt og godt for verden.

Vi er ærlige og direkte. Det er du også nødt til at være.

Vi arbejder også for dine kunder, så nogle gange holder vi med dem.

Vi skaber mening gennem design, der er målrettet til mennesker.

Vi arbejder kun på projekter, som vi tror kan lykkes. Din succes er vores mission.

Vi går all-in på hvert projekt. Du skal gøre det samme.

Enkelt er altid bedre.

TODAY I WILL DANCE