Design Manifest

What we trust

Vores tilgang til strategisk brand-design og visuelle identitetsdesigns, er, at udfordre det vi tror på. Intet er umuligt. Alt kan lade sig gøre. Men til den rette tid og til den rigtigte målgruppe. Vi udfordrer og provokerer, men ikke bare fordi vi kan. Vi mener at udfordre er, at lytte, til sin målgruppe – hele tiden. Intet er status quo. Vi lever nemlig i en tid, hvor forandring og grafisk design er i en udvikling, som kræver forståelse og respekt for vores fælles tid.

Vi vil være dine kunders nærmeste fortrolige. Vi taler dine kunders sag. Vores afsæt er at være troværdige – fordi vi selv er forbrugere og modtagere. Less bullshit, more trust. Der er for meget støj derude. Vi søger balance og formidler din kommunikation og designs på dine kunders præmisser.

Design er visuel og strategisk problemløsning

Vi skaber bedre resultater når vi "leger"

Samarbejde er key

Design Manifest

What we trust

Vores tilgang til strategisk brand-design og visuelle identitetsdesigns, er, at udfordre det vi tror på. Intet er umuligt. Alt kan lade sig gøre. Men til den rette tid og til den rigtigte målgruppe. Vi udfordrer og provokerer, men ikke bare fordi vi kan. Vi mener at udfordre er at lytte, til sin målgruppe – hele tiden. Intet er status quo. Vi lever nemlig i en tid, hvor forandring og grafisk design er i en udvikling, som kræver forståelse og respekt for vores fælles tid.

Vi vil være dine kunders nærmeste fortrolige. Vi taler dine kunders sag. Vores afsæt er at være troværdige – fordi vi selv er forbrugere og modtagere. Less bullshit, more trust. Der er for meget støj derude. Vi søger balance og formidler din kommunikation og designs på dine kunders præmisser. Har du et projekt i ærmet, som du gerne vil realisere? Læs mere om hvad vi kan hjælpe dig med, og lad os få en snak.

Design er visuel og strategisk problemløsningVi skaber bedre resultater når vi "leger"Samarbejde er key

VORES METODE

// Strategisk branding – proces

undersøg
1. UNDERSØG

Vi sætter os ind i markedet og jeres behov med en analytisk og strategisk gennemgang.

forstå
2. FORSTÅ/UDVIKL

Vi klarlægger en positionering og et strategisk grundlag for brandingen, inden vi konceptudvikler.

skab
3. SKAB

Vi definerer, designer, illustrerer, sammensætter og demonstrerer den visuelle formidling og DNA.

præsenter
4. PRÆSENTER

Vi præsenterer vores arbejde og afstemmer med jer, hvorefter vi planlægger de næste skridt og delopgaver.

tilpas og producer
5. TILPAS & PRODUCER

Vi tilpasser, producerer og overleverer det endelige materiale.