Grafisk Design Knyttet hånd

Design Manifest

HVORFOR STÅR VI OP OM MORGENEN?

Kært spørgsmål kommer i mange versioner – hvad brænder du for? – hvad er din passion? – hvad er dine drømme og dine mål? Vi kigger os selv i spejlet hver eneste dag og smiler, – fordi vi ved, hvorfor vi stod op i morges! Vores tilgang til brand og grafiske designkampagner er at rykke grænser og være troværdige. Vi mener at en designopgave ikke behøver koste en masse penge for at få succes. Det er selve ideen og eksekveringen der skaber resultater. Vi kan godt lide at provokere, men aldrig kun for provokationens skyld. Vi vil gerne rykke grænser og tale til forbrugerne der de gerne vil tales til. Vi vil ikke være dem der råber i munden på de andre, men dem der lytter før vi taler.

 

VI ER DIN FORSTÆRKER I DIT BUDSKAB TIL MENNESKER

Og hver eneste dag får vi lov til at udvikle ideer, bruge vores sanser, skabe følelser for at følge brandet på dets vej til mennesker. Og vi gør det med ærlighed, tillid, håndværk, meningsfuldhed og kærlighed til hvert eneste brand og hvert eneste projekt, som skal følges godt af sted på vejen mod mennesker.  

Design er et kommunikationsværktøj

Vi tror på at design har en fantastisk evne til at kommunikere og løse diverse problemstillinger, når man arbejder professionelt og metodisk med faget. Design er bestemt ikke bare grafisk dekoration og styling handler om meget mere end at pynte, det handler om at kommunikere budskaber på den rette måde, så man rammer den helt rigtige målgruppe, og sikrer kunden de bedst mulige forudsætninger for succes.

 

Passion for faget kan ses i resultaterne

Hos os har vi den filosofi, at brænder man for det man laver og har man en personlig kærlighed til faget, så kan det også ses i det endelige resultat. Derfor tilstræber vi også at gå til hver ny opgave med et nysgerrigt og kreativt sind, så der er plads til at personlig drivkraft og faglig knowhow kan skabe fantastiske resultater. Vi hyrer kun de allermest passionerede designere og nørder med alt hvad vi fortager os.

Du er altid velkommen her hos os!

Slå på tråden eller skriv til os og fortæl os om dit behov – og hør vores bud på en løsning.

Hvem ved, det kan være starten på noget stort!

Tag fat i os