Få styr på jeres strategiske grundlag


Workshop hos ON.AD

Strategiske brand designs og visuelle identiteter hører til vores kernekompetencer.

Selv de mest veludførte designløsninger kan falde til jorden, hvis afsættet ikke er i orden. Derfor arbejder vi altid strategisk og velovervejet med jeres brands positionering, før vi sætter en retning for det visuelle. Strategisk branding er for dig, der ønsker at være grundig fra starten.

Interesseret i at høre mere? Skriv til os.

Workshop og strategiudvikling


Vores fremgangsmåde sikrer det rette grundlag

Som en del af den indledende proces i arbejdet med jeres brand, kigger vi jer efter i sømmene gennem vores strategiworkshop. Til workshoppen lærer vi jer og jeres brand at kende. Vi får kortlagt udfordringer, fordele og alle de ting, som har betydning for den endelige positionering. Dette præsenteres afslutningsvis i en rapport.

SoMe Strategi


En brandspecifik guide til den online tilstedeværelse

Vi vil gerne se jer lykkedes med jeres brands. I kan have en hjemmeside der spiller og en identitet der siger spar 5, men matcher jeres sociale profiler det samme niveau? Ved I, hvordan I bør bruge og prioritere dem på en måde, der fremmer lige netop jeres brand?
No worries! Vi tilbyder en SoMe Guide med mediestrategi med designlook, så I har klare retningslinjer for driften af jeres "sociale liv".

Lad os høre din idé?

Har du brug for at møde os over en kop kaffe eller en snak over telefonen, for at se om vi er et godt match? Så tag endelig kontakt til os. Hos os bliver du mødt med åbne arme og et smil, uanset dine ønsker og behov. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra hjemmesider, webshops, strategisk branding, visuel identitet, foto og emballagedesign. Alt indenfor det grafiske felt.

TLF HQ: +45 70208312