we.create.websites

En hjemmeside er dit online visitkort

Er du klar til at skabe endnu bedre resultater online? Med fokus på den gode brugeroplevelse, konvertering og det visuelle udtryk, skaber vi værdi for dig og dine kunder, samtidig.

Måske har I allerede et website – og måske fungerer jeres nuværende hjemmeside efter hensigten? Men er det ’godt nok’ – og måske kun lige ’godt nok’? Er kvaliteten af jeres online ansigt udadtil reelt god nok til at skabe den virkelighed omkring jeres virksomhed, som I ønsker, at omverdenen oplever?

Hvis du ønsker en webshop, er der mange bagvedliggende aspekter i at drive en netbutik, som ofte bliver overset. Brænder dit brand igennem på pakkeemballagen? Har du automatisk bogføring? Sørger du for at have en visuelt attraktiv webshop? Har du fokus på den gode brugeroplevelse igennem hele kunderejsen, så du opnår en højere konverteringsrate og tilbagevendende kunder? Alt dette og mere til, har vi indgående erfaring med.

Træk →

Jeg har allerede en hjemmeside

Endnu bedre! Hvis du allerede har en hjemmeside, ved du måske også, hvilke funktioner der irriterer dig eller dine kunder. Om det er et besværligt system, en umulig host eller dele af dit design, som ikke fungerer for dig, så har vi altid et take på det. Ønsker du en optimering af dit site, laver vi gerne en komplet gennemgang, hvor vi ser på det generelle flow og brugeroplevelsen.
Ønsker du at implementere en webshop på din nuværende hjemmeside? Det kan vi også sagtens klare.

Hjemmeside eller webshop?

Har du en hjemmeside eller webshop i forvejen og blot ønsker et re-design, eller starter du helt fra bunden? – Vi kan hjælpe, uanset hvilken situation du er i. Ønsker du blot at fortælle om dine produkter og ydelser samt inspirere dine brugere, så er en almindelig hjemmeside det rette valg for dig. Ønsker du at sælge dine produkter eller ydelser online, eller er du bare træt af at besøge dine konkurrenters netbutik, som er strømlinet og helt i top, så er en optimeret webshop den rigtige løsning for dig.

Hjemmesidedesign (UI+UX)

Vi skaber responsive Wordpress- og Shopify hjemmesider og webshops ud fra dine ønsker og behov, altid inden for de nyeste standarder. Vores mål er at skabe værdi for dig og dine brugere, så dine resultater forbedres – om ønsket er lavere bounce rate, højere konverteringsrate eller andet. Skal du “bare” have designet user interfacet, så det matcher din virksomheds visuelle identitet eller optimeret user experience, så klarer vi også det. Hos os designer vi altid med udgangspunkt i data – vi overlader intet til tilfældighederne.

Når din hjemmeside eller webshop er lanceret, skal I herfra sikre jer, at jeres brugere finder jeres varer eller ydelser, når de søger efter jer på Google. Den billigste og mest effektive metode til at skaffe organisk trafik til dine varer eller ydelser er ved at sørge for at få søgeoptimeret (SEO) din webshop eller hjemmeside. Vi har teamet op med de dygtigste SEO-eksperter fra SETION, så vi kan tilbyde jer hele pakken, når man skal have en ny hjemmeside eller webshop.

KOM I GANG MED SEO

Vi laver webshops med Shopify og WooCommerce

Shopify er lavet specifikt til webshops. Det er et system med et lækkert, moderne og brugervenligt interface, så det er nemt for dig at navigere rundt i, når du fremover selv skal styre din webshop. WooCommerce er et shopmodul, som er bygget til WordPress. Det er især en fordel, hvis man I forvejen har en Wordpress-hjemmeside, og gerne vil tilføje en webshop til den nuværende side.

Både med WooCommerce og Shopify kan du nemt oprette varer, redigere eksisterende produkter og samtidig udnytte de mange ekstra funktioner, som begge CMS-systemer tilbyder. WooCommerce kan dog være mindre omkostningsfuldt driftmæssigt, i forhold til Shopify. Men i Shopify har du derimod ikke en masse plugins, som hele tiden skal opdateres. Så det afhænger meget af dine ønsker og behov.


Vores proces

1. Afklaring af behov

Til at starte med vil vi i samråd med dig få afklaret hvilke behov du måtte have i forbindelse med din nye netbutik eller hjemmeside. Skal dine besøgende kunne tilmelde sig et nyhedsbrev og samtidig få en rabatkode? Måske skal du have implementeret en tredjepartsintegration? Om ikke andet hjælper vi gerne med sparring omkring, hvilke tiltag der kunne være relevante i din nye webshop/hjemmeside.

2. Designprocessen

Næste skridt er designfasen, hvor vi med udgangspunkt i dit brand designer det der vil blive platformen, altså netbutikken/hjemmesiden. I denne proces bygger vi ikke reelt netbutikken/hjemmesiden, men snarere rammerne omkring den, så du kan komme med dit input til ændringer, samt sikre os, at vi skal gå videre med designet, inden vi påbegynder udviklingen af sitet.

3. Udviklingsfasen

I udviklingsfasen påbegynder vi den faktiske opsætning, her vil en programmør udvikle din shop/side ud fra det design, som blev klarlagt i den forrige fase. Hvis du ikke allerede har betalingsgateway, fragtintegration mv. i forbindelse med webshop, vil du i samråd med en udvikler få styr på disse steps, så din webshop bliver helt klar til at modtage betalinger og sende varer afsted.

4. Overgang til drift

I fjerde og sidste fase vil du blive introduceret for din nye webshop, her vil du også have mulighed for at teste alle funktionaliteter inden der trykkes på “LAUNCH” knappen. Metaforisk set, da det jo ikke bare er et tryk på en knap, der skal til. Når siden er live, er vi stadig tilgængelige, hvis du måtte have spørgsmål til brugen af netbutikken/hjemmesiden, dog får alle vores kunder altid en walk-through, så de er helt trygge ved at benytte deres nye hjemmeside.

Hvad er dit projekt? Lad os tage en uforpligtende snak. Hos os bliver du mødt med åbne arme, uanset dine ønsker og behov.

TLF.: +45 70208312

Hjemmeside design – dit virtuelle visitkort

Hvis din forretning ikke er repræsenteret online, så bør du investere i en hjemmeside eller webshop, der er skræddersyet behovet i din virksomhed. Hjemmesiden er virksomhedens online visitkort, og hvis du er på udkig efter muligheder for vækst, er tilstedeværelsen online et passende sted at starte.

Hos ON:AD tilbyder vi hjemmesider og webshops, der er skræddersyet behovet i de virksomheder, vi samarbejder med. Når du indleder et samarbejde med ON:AD, kan du forvente dialog i øjenhøjde, når vi sammen finder den helt rigtige løsning, der er målrettet det marked, som din virksomhed opererer på.

Vi har fokus på brugeroplevelsen, konvertering samt virksomhedens visuelle identitet og brand, når vi udvikler og vedligeholder hjemmesider og webshops. Vi har en helhedsorienteret tilgang til arbejdet med din tilstedeværelse online eller driften af din webshop.

Der er nemlig en række bagvedliggende aspekter, som ofte negligeres eller overses. Vi har indgående erfaring med opbygning af hjemmesider og webshops, arbejdet med virksomhedens visuelle identitet og effektivisering af processer. Vores løsninger skaber værdi for vores samarbejdspartnere, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud og dialog om dine muligheder for at skabe et virtuelt visitkort eller en webshop, der skaber værdi for din forretning.

Unikke muligheder i WooCommerce – sådan skaber vi værdi

WooCommerce er navnet på et shopmodul, der er udviklet til Wordpress. Det er en fordel, hvis du allerede har en Wordpress-hjemmeside, hvor vi nemt kan tilføje webshop. WooCommerce kan være et prisvenligt alternativ til andre løsninger, når det kommer til driftsomkostninger. Løsningen kræver dog løbende opdateringer. Vi står gerne for disse opdateringer.

Hjemmesidedesign målrettet dit behov

Dine muligheder afhænger af dit behov, og om du allerede har en hjemmeside eller webshop, der passer til det behov. Hvis du allerede har en hjemmeside, kan vi hjælpe dig med at forbedre brugeroplevelsen, styringen og meget mere. Måske har du allerede fokuspunkter, der skal forbedres. Det kunne være styresystemet, designet, brugeroplevelsen, host eller andet. Hvis du ønsker optimering af din hjemmeside, sørger vi for en grundig og komplet gennemgang, hvor der er fokus på flowet og brugeroplevelsen. Hvis du har behov for at udvide din tilstedeværelse online ved at implementere en webshop på en eksisterende hjemmeside, tilbyder vi attraktive og skræddersyede løsninger.

Hvis du skal opbygge din forretnings virtuelle univers fra bunden, får du en erfaren samarbejdspartner i ON:AD. Vi har opbygget hjemmesider og webshops for en lang række virksomheder, og vi gør brug af vores erfaringer fra tidligere opgaver, når vi sammen skabe dit online visitkort. Hvis du gerne vil informere om dine produkter og ydelser eller inspirere dine brugere og kunder, vil en klassisk hjemmeside oftest være den bedste løsning. Hvis formålet er salg af dine produkter eller ydelser, er en optimeret og skræddersyet webshop den oplagte løsning. På baggrund af vores erfaring i branchen, kan vi hurtigt danne os et overblik over dit behov og rådgive dig om dine muligheder.

Professionel webshop design

Vi er et ungt og kreativt bureau, som er specialiseret i funktionelt hjemmesidedesign, strategisk branding, design af emballage og visuel identitet. Vores helhedsorienterede tilgang til arbejdet med din forretnings virtuelle tilstedeværelse er et godt udgangspunkt for en løsning, der skaber værdi og vækst for vores samarbejdspartnere. Kontakt os i dag, så vi kan udarbejde et skræddersyet og uforpligtende tilbud på professionelt webshopdesign.

Få en skræddersyet WooCommerce webshop

Kontakt os i dag, så vi kan skabe overblik over jeres behov og ønsker samt mulighederne for at realisere disse.

Fordele ved de forskellige løsninger – Shopify webshop

Vi har specialiseret i Wordpress-hjemmesider samt Shopify og WooCommerce webshops, der er skræddersyet behovet i de virksomheder, der indleder et samarbejde med ON:AD. Shopify er løsningen for dig, som ønsker en webshop, der er nem at vedligeholde og opdatere. Det er et system med brugervenligt interface, så du kan navigere på siden uden besvær. Vi glæder os til at præsentere dig for mulighederne med Shopify.

Vi er specialister i hjemmeside opbygning

Vi er et lille bureau med stor erfaring indenfor hjemmeside design. Vi gør brug af vores erfaring, når vi finder den optimale løsning på dit behov. Vi ser virksomheden i dens helhed, når vi arbejder med online forretningsstrategi, og vi gør brug af vores alsidige erfaring i opbygningen eller opdateringen af jeres visuelle brand og identitet.

Design webshop – sådan forløber processen

Sådan forløber processen, når du indleder et samarbejde med ON:AD:

Første skridt er afklaring af dit behov. Skal der oprettes nyhedsbrev, som dine besøgende kan tilmelde sig? Er rabatkoder en god idé? Er der brug for at implementere en tredjepartsintegration? Første del af samarbejdet går på at besvare spørgsmål som disse, så vi sammen kan afklare dit behov og finde den bedste løsning.

Andet punkt er designprocessen. Her tager vi udgangspunkt i dit brand, når vi skaber den visuelle identitet, der anvendes på hjemmesiden eller webshoppen. I denne del af processen arbejder vi med projektets rammer. Når vi er enige om de visuelle rammer, kan vi gå videre til selve udviklingen af sitet.

Fase 3 er udviklingsfasen. Her vil vores erfarne programmør udvikle din hjemmeside eller webshop med udgangspunkt i det design, vi er blevet enige om. I samråd med programmøren sørger vi for, at du får styr på betalingsgetaway, fragtintegration og andre vigtige detaljer.

I fase 4 arbejder vi med overgangen til drift. I denne fase får du mulighed for at teste de forskellige funktioner, så du er klar til at lancere dit site. Vi står også til rådighed, hvis der på et senere tidspunkt opstår spørgsmål eller udvidede behov.

Få tilbud på webshop WooCommerce I dag

Kontakt os i dag, så vi sammen kan skabe overblik over dit behov og indlede et samarbejde, der kan optimere jeres synlighed og økonomiske muligheder online.