En hjemmeside er dit online visitkort!

Måske har I allerede et website – og måske fungerer jeres nuværende hjemmeside efter hensigten? Men er det ’godt nok’ – og måske kun lige ’godt nok’? Er kvaliteten af jeres online ansigt udadtil reelt god nok til at skabe den virkelighed omkring jeres virksomhed, som I ønsker, at omverdenen oplever?

Hvis du ønsker en webshop, er der mange bagvedliggende aspekter i at drive en netbutik, som ofte bliver overset. Brænder dit brand igennem på pakkeemballagen? Har du automatisk bogføring? Sørger du for at have en visuelt attraktiv webshop? Har du fokus på den gode brugeroplevelse igennem hele kunderejsen, så du opnår en højere konverteringsrate og tilbagevendende kunder? Alt dette og mere til, har vi indgående erfaring med!

Er du klar til at skabe endnu bedre resultater online? Med fokus på den gode brugeroplevelse, konvertering og det visuelle udtryk, skaber vi værdi for dig og dine kunder, samtidig.

Design først,
så implementering

Når du vælger os til at udarbejde din hjemmeside eller webshop, starter vi altid med at udarbejde et design, som skaber en rød tråd med virksomhedens brand identitet. Når du har revideret udkastet, går vi i gang med implementering. Det er i denne proces, hvor den faktiske hjemmeside opbygges, ud fra designudkastet. Vi kæler altid for detaljerne og tager altid et skridt ekstra for at nå helt i mål.

Jeg har allerede en
hjemmeside?

Endnu bedre! Hvis du allerede har en hjemmeside, ved du måske også, hvilke funktioner der irriterer dig eller dine kunder. Om det er et besværligt system, en umulig host eller dele af dit design, som ikke fungerer for dig, så har vi altid et take på det. Ønsker du en optimering af dit site, laver vi gerne en komplet gennemgang, hvor vi ser på det generelle flow og brugeroplevelsen.
Ønsker du at implementere en webshop på din nuværende hjemmeside? Det kan vi også sagtens klare!

Hjemmeside
eller webshop?

Har du en hjemmeside eller webshop i forvejen og blot ønsker et re-design, eller starter du helt fra bunden? – Vi kan hjælpe, uanset hvilken situation du er i. Ønsker du blot at fortælle om dine produkter og ydelser samt inspirere dine brugere, så er en almindelig hjemmeside det rette valg for dig. Ønsker du at sælge dine produkter eller ydelser online, eller er du bare træt af at besøge dine konkurrenters netbutik, som er strømlinet og helt i top, så er en optimeret webshop den rigtige løsning for dig.

Få mere action og aktivitet på dit website med en gennemført løsning. Lad være med at være two-thousand-and-late, hop med på vognen og skab vækst i din forretning med et moderne webdesign!

Efter højeste standard inden for internetteknologi.

Få mere action og aktivitet på din hjemmeside eller webshop med en gennemført løsning. Lad være med at være two-thousand-and-late, hop med på vognen og skab vækst i din forretning med et moderne webdesign, før konkurrenterne!

What we do!

Hjemmesidedesign (UI + UX)

Vi skaber responsive Wordpress-hjemmesider og webshops ud fra dine ønsker og behov, altid inden for de nyeste standarder. Vores mål er at skabe værdi for dig og dine brugere, så dine resultater forbedres – om ønsket er lavere bounce rate, højere konverteringsrate eller andet. Skal du “bare” have designet user interfacet eller optimeret user experience, så klarer vi også det. Hos os designer vi altid med udgangspunkt i data – vi overlader intet til tilfældighederne.

Når din hjemmeside eller webshop er lanceret, skal I herfra sikre jer, at jeres brugere finder jeres varer eller ydelser, når de søger efter jer på Google. Den billigste og mest effektive metode til at skaffe organisk trafik til dine varer eller ydelser er ved at sørge for at få søgeoptimeret (SEO) din webshop eller hjemmeside.

Vi laver webshops med WooCommerce

WooCommerce er et modul, som er bygget til CMS systemet WordPress. Med WooCommerce kan du nemt oprette varer, redigere eksisterende produkter og samtidig udnytte de mange funktionaliteter, som ligger i WordPress i form af blog-funktionaliteter mv. Det smarte ved at benytte WooCommerce, er at man kan udbygge sin shop med ekstra funktionaliteter, hvis man skulle få behov for det på sigt. Desuden er WooCommerce mindre omkostningsfuldt driftmæssigt, i forhold til andre e-commerce moduler som bl.a. Shopify.

Skal du have en WooCommerce webshop? Så hører vi meget gerne fra dig.

Vores proces, når du skal have en ny hjemmeside eller webshop:

1. Afklaring af behov

Til at starte med vil vi i samråd med dig få afklaret hvilke behov du måtte have i forbindelse med din nye netbutik eller hjemmeside. Skal dine besøgende kunne tilmelde sig et nyhedsbrev og samtidig få en rabatkode? Måske skal du have implementeret en tredjepartsintegration? Om ikke andet hjælper vi gerne med sparring omkring, hvilke tiltag der kunne være relevante i din nye webshop/hjemmeside.

2. Designprocessen

Næste skridt er designfasen, hvor vi med udgangspunkt i dit brand designer det der vil blive platformen, altså netbutikken/hjemmesiden. I denne proces bygger vi ikke reelt netbutikken/hjemmesiden, men snarere rammerne omkring den, så du kan komme med dit input til ændringer, samt sikre os, at vi skal gå videre med designet, inden vi påbegynder udviklingen af sitet.

3. Udviklingsfasen

I udviklingsfasen påbegynder vi den faktiske opsætning, her vil en programmør udvikle din shop/side ud fra det design, som blev klarlagt i den forrige fase. Hvis du ikke allerede har betalingsgateway, fragtintegration mv. i forbindelse med webshop, vil du i samråd med en udvikler få styr på disse steps, så din webshop bliver helt klar til at modtage betalinger og sende varer afsted.

4. Overgang til drift

I fjerde og sidste fase vil du blive introduceret for din nye webshop, her vil du også have mulighed for at teste alle funktionaliteter inden der trykkes på “LAUNCH” knappen. Metaforisk set, da det jo ikke bare er et tryk på en knap, der skal til. Når siden er live, er vi stadig tilgængelige, hvis du måtte have spørgsmål til brugen af netbutikken/hjemmesiden, dog får alle vores kunder altid en walk-through, så de er helt trygge ved at benytte deres nye hjemmeside.

Er du klar
til at tage det
næste skridt?

Du skal føle dig hjemme hos os.
Her er dit frirum, dit værksted, din legeplads. Her må vi alt.
Vi lytter til dig og dine kunder. Sammen skaber vi et webdesign der fortæller jeres historie.

Giv os et ring,  send os en besked, eller lad os mødes?

Hello@onad.dk