we.create.websites

En hjemmeside er dit online visitkort

Er du klar til at skabe endnu bedre resultater online? Med fokus på den gode brugeroplevelse, konvertering og det visuelle udtryk, skaber vi værdi for dig og dine kunder, samtidig.

Måske har I allerede et website – og måske fungerer jeres nuværende hjemmeside efter hensigten? Men er det ’godt nok’ – og måske kun lige ’godt nok’? Er kvaliteten af jeres online ansigt udadtil reelt god nok til at skabe den virkelighed omkring jeres virksomhed, som I ønsker, at omverdenen oplever?

Hvis du ønsker en webshop, er der mange bagvedliggende aspekter i at drive en netbutik, som ofte bliver overset. Brænder dit brand igennem på pakkeemballagen? Har du automatisk bogføring? Sørger du for at have en visuelt attraktiv webshop? Har du fokus på den gode brugeroplevelse igennem hele kunderejsen, så du opnår en højere konverteringsrate og tilbagevendende kunder? Alt dette og mere til, har vi indgående erfaring med.

Træk →

Jeg har allerede en hjemmeside

Endnu bedre! Hvis du allerede har en hjemmeside, ved du måske også, hvilke funktioner der irriterer dig eller dine kunder. Om det er et besværligt system, en umulig host eller dele af dit design, som ikke fungerer for dig, så har vi altid et take på det. Ønsker du en optimering af dit site, laver vi gerne en komplet gennemgang, hvor vi ser på det generelle flow og brugeroplevelsen.
Ønsker du at implementere en webshop på din nuværende hjemmeside? Det kan vi også sagtens klare.

Hjemmeside eller webshop?

Har du en hjemmeside eller webshop i forvejen og blot ønsker et re-design, eller starter du helt fra bunden? – Vi kan hjælpe, uanset hvilken situation du er i. Ønsker du blot at fortælle om dine produkter og ydelser samt inspirere dine brugere, så er en almindelig hjemmeside det rette valg for dig. Ønsker du at sælge dine produkter eller ydelser online, eller er du bare træt af at besøge dine konkurrenters netbutik, som er strømlinet og helt i top, så er en optimeret webshop den rigtige løsning for dig.

Hjemmesidedesign (UI+UX)

Vi skaber responsive Wordpress- og Shopify hjemmesider og webshops ud fra dine ønsker og behov, altid inden for de nyeste standarder. Vores mål er at skabe værdi for dig og dine brugere, så dine resultater forbedres – om ønsket er lavere bounce rate, højere konverteringsrate eller andet. Skal du “bare” have designet user interfacet, så det matcher din virksomheds visuelle identitet eller optimeret user experience, så klarer vi også det. Hos os designer vi altid med udgangspunkt i data – vi overlader intet til tilfældighederne.

Når din hjemmeside eller webshop er lanceret, skal I herfra sikre jer, at jeres brugere finder jeres varer eller ydelser, når de søger efter jer på Google. Den billigste og mest effektive metode til at skaffe organisk trafik til dine varer eller ydelser er ved at sørge for at få søgeoptimeret (SEO) din webshop eller hjemmeside. Vi har teamet op med de dygtigste SEO-eksperter fra SETION, så vi kan tilbyde jer hele pakken, når man skal have en ny hjemmeside eller webshop.

KOM I GANG MED SEO

Vi laver webshops med Shopify og WooCommerce

Shopify er lavet specifikt til webshops. Det er et system med et lækkert, moderne og brugervenligt interface, så det er nemt for dig at navigere rundt i, når du fremover selv skal styre din webshop. WooCommerce er et shopmodul, som er bygget til WordPress. Det er især en fordel, hvis man I forvejen har en Wordpress-hjemmeside, og gerne vil tilføje en webshop til den nuværende side.

Både med WooCommerce og Shopify kan du nemt oprette varer, redigere eksisterende produkter og samtidig udnytte de mange ekstra funktioner, som begge CMS-systemer tilbyder. WooCommerce kan dog være mindre omkostningsfuldt driftmæssigt, i forhold til Shopify. Men i Shopify har du derimod ikke en masse plugins, som hele tiden skal opdateres. Så det afhænger meget af dine ønsker og behov.


Vores proces

1. Afklaring af behov

Til at starte med vil vi i samråd med dig få afklaret hvilke behov du måtte have i forbindelse med din nye netbutik eller hjemmeside. Skal dine besøgende kunne tilmelde sig et nyhedsbrev og samtidig få en rabatkode? Måske skal du have implementeret en tredjepartsintegration? Om ikke andet hjælper vi gerne med sparring omkring, hvilke tiltag der kunne være relevante i din nye webshop/hjemmeside.

2. Designprocessen

Næste skridt er designfasen, hvor vi med udgangspunkt i dit brand designer det der vil blive platformen, altså netbutikken/hjemmesiden. I denne proces bygger vi ikke reelt netbutikken/hjemmesiden, men snarere rammerne omkring den, så du kan komme med dit input til ændringer, samt sikre os, at vi skal gå videre med designet, inden vi påbegynder udviklingen af sitet.

3. Udviklingsfasen

I udviklingsfasen påbegynder vi den faktiske opsætning, her vil en programmør udvikle din shop/side ud fra det design, som blev klarlagt i den forrige fase. Hvis du ikke allerede har betalingsgateway, fragtintegration mv. i forbindelse med webshop, vil du i samråd med en udvikler få styr på disse steps, så din webshop bliver helt klar til at modtage betalinger og sende varer afsted.

4. Overgang til drift

I fjerde og sidste fase vil du blive introduceret for din nye webshop, her vil du også have mulighed for at teste alle funktionaliteter inden der trykkes på “LAUNCH” knappen. Metaforisk set, da det jo ikke bare er et tryk på en knap, der skal til. Når siden er live, er vi stadig tilgængelige, hvis du måtte have spørgsmål til brugen af netbutikken/hjemmesiden, dog får alle vores kunder altid en walk-through, så de er helt trygge ved at benytte deres nye hjemmeside.

Hvad er dit projekt? Lad os tage en uforpligtende snak. Hos os bliver du mødt med åbne arme, uanset dine ønsker og behov.

TLF.: +45 70208312