Grafisk design


Designmanual | ON.AD

Ad hoc løsninger der rammer plet!

Som en helt essentiel service tilbyder vi grafisk design af diverse materialer til jeres branding og generelle markedsføring. Vores designere er lynhurtige til at forstå jeres brand og designe løsninger der formidler jeres budskaber helt i tråd med jeres vision.
Ingen opgave er for lille eller for stor. Vores ekspertise dækker over alt fra de små enkeltopgaver til større kampagneprojekter. Plakater, kataloger, flyets, lookbooks, menukort, præsentationer, skilte, postkort, manualer – you name it.

Illustration


Character design, infografik og illustrative elementer

Illustration har en fantastisk evne til at formidle og kommunikere på en fængende og personlig måde og har derfor altid været en essentiel del for storytelling. Vores illustratorer kan med garanti hjælpe jeres brand med at fortælle nogle unikke visuelle historier!

Animation


Når der skal lidt ekstra til

Skal vi få pustet liv i grafikken, så er animation måske vejen frem. Vi arbejder med en bred vifte af forskellige animationsprojekter i både mindre og større kaliber. Hos os kan du få alt fra Gifs til jeres Instagram stickers, til lækre logo animationer og explainers. Alt grafisk design kan gøres levende og spændende.

Se animations eksempler

Lad os høre din idé?

Har du brug for at møde os over en kop kaffe eller en snak over telefonen, for at se om vi er et godt match? Så tag endelig kontakt til os. Hos os bliver du mødt med åbne arme og et smil, uanset dine ønsker og behov. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra hjemmesider, webshops, strategisk branding, visuel identitet, foto og emballagedesign. Alt indenfor det grafiske felt.

TLF HQ: +45 70208312