SAY
CHEESE!

Brand - & kampagnefotos

Vi skyder fængende fotos til dine brands og kampagner. Fordi vi har et team af designere i ryggen, ved vi, hvad der giver sig godt ud i brandingøjemed. Vi er knivskarpe på produktionen af både klassiske og unikke koncepter og setups. Skal den bare ha’ hele armen, så rykker vi ud med fuldt crew til dit foto projekt. Vi faciliterer hele fotoshoots fra locations – og rekvisit scouting til booking af modeller, stylister og makeupartister mm.

Vi har mange års erfaring med et utal af forskellige foto projekttyper, så ingen opgave er for stor eller lille. Giv os et kald eller kom forbi til en snak. Så finder vi en løsning der passer præcis til dig.

fotografering | ON.AD

Miljøbilleder, content & packshots

Vi skyder de fleste fotos inhouse i vores eget fotostudie, som aldrig går ned på gear! Skal du have produceret push content billeder til SoMe, Website/shop fotos, produktfotos eller packshots, foregår det oftest her. Med en god håndfuld skæve hjerner og en masse kreative løsninger, producerer vi spot on fotos til et væld af forskellige typer virksomheder.

wonn cup foto | ON.AD

Lækre Arkitektur Fotos

En af vores spidskompetencer er fotografi af arkitektur. Her rykker vi ud og fanger bygninger og konstruktioner fra deres absolut bedste vinkel, så jeres hårde arbejde virkelig kommer til sin ret. Skal du bruge billeder indefra med eller uden indretning, så sørger vi også for det! Vi forstår os på vigtigheden af den helt rette lyssætning og sørger altid for at den sidder lige i skabet.

Ny hjemmeside og visuel identitet til Gandrup Krabbe Vang Arkitekter. Arkitekturfotografi af ON!AD

Miljøbilleder, content & packshots

Vi skyder de fleste fotos inhouse i vores eget fotostudie, som aldrig går ned på gear! Skal du have produceret push content billeder til SoMe, website/shop fotos, produktfotos eller packshots, foregår det oftest her. Med en håndfuld skæve hjerner og kreative løsninger, producerer vi spot on fotos til et væld af forskellige typer virksomheder.

Lækre Arkitektur Fotos

En af vores spidskompetencer er foto af arkitektur. Her rykker vi ud og fanger bygninger fra deres bedste vinkel, så jeres hårde arbejde kommer til sin ret. Skal du bruge billeder indefra med eller uden indretning, så sørger vi også for det! Vi forstår os på vigtigheden af den helt rette lyssætning, og sørger altid for at den sidder lige i skabet.

Selected work


Selected work


Lad os høre din idé?

Har du brug for at møde os over en kop kaffe eller en snak over telefonen, for at se om vi er et godt match? Så tag endelig kontakt til os. Hos os bliver du mødt med åbne arme og et smil, uanset dine ønsker og behov. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra hjemmesider, webshops, strategisk branding, visuel identitet, foto og emballagedesign. Alt indenfor det grafiske felt.

TLF HQ: +45 70208312
filmproduktion til reklamer og some som markedsføring