Emballagedesign - Grafisk design & konceptudvikling

Det handler om troværdighed og oplevelser med produkt og emballageudvikling!

Emballagedesign er et område, som kræver en partner og designer med erfaring og enorme kompetencer – og med vilje og evne til at opnå den rette forbrugerindsigt. Når vi arbejder med produkt og emballagedesign, er det med udgangspunkt i jeres brand. Vi får emballagedesignet til at afspejle jeres målgruppe, så der er en rød tråd hele vejen igennem. Emballagen skal mere end bare indeholde dit/jeres produkt. Det er designet på emballagen der skal formidle hele virksomhedens og brandets værdisæt, produktets funktionalitet og virksomhedens DNA.

astralis x cult | ON.AD

Emballage der får sanserne
i spil


Emballagens design skal være funktionelt og pirre sanserne

Vi elsker processen, hvor vi skaber en løsning med alle sanser. Dufte, følelser, det taktile, visuelle oplevelser – ja sågar lyde - er i spil, når vi i vores grafiske værksted udvikler emballagedesign.

Og netop vores arbejde i værkstedet er i fokus, når vi udvikler den helt rette fysiske og håndgribelige løsning, der skal sælge dit produkt fremadrettet. Med et emballagedesign giver vi dit produkt et ansigt, som kan formidle det budskab og den fortælling der er grundstenen i virksomhedens brand.

Vi er med hele vejen..

I langt de fleste tilfælde er vi en del af projektet helt fra de første tanker omkring produktudviklingen. Det giver os en solid basis for forståelse af brand og målgruppe, hvilket giver en god grobund for design af jeres emballage.

Ofte er vi selv en del af målgruppen – og hvis ikke, dygtiggør vi os og tilegner os viden med analyser og meningsmålinger som eksempelvis markedsrapporter, blindtests osv.

Hør mere om emballagedesign

Design af emballage


Erfaring med store som små brands

Med mere end 20 års erfaring med produkt og emballagedesign, har vi mødt og arbejdet med mange brands. Store såvel som små brands og allesammen med samme udgangspunkt om at udvikle løsninger, som lever op til og overgår alle forventninger til design og funktionalitet.

Vi har mødt mange forskellige problemstillinger med hensyn til produkt og emballagedesign, som har rustet os til at have den helt rette fremgangsmåde og tilgang til det at arbejde med produkt og emballagedesign.

Design af emballage til fødevarer?

Skal du have designet emballage til fødevarer? Så har vi også den fornødne viden og erfaring til dette. I forbindelse med emballagedesign til fødevarer er der mange ting der skal tages højde for, eksempelvis er der krav til emballagen for bestemte fødevaretyper.

Du kan finde flere oplysninger om design af emballage til fødevarer på siden “emballagedesign til fødevarer“, her har du også mulighed for at læse mere om, hvilken betydning emballagens design har f.eks. i forbindelse med køb eller hvilke praktiske overvejelser vi gør os i forbindelse med emballagens design.

Mere om design af fødevareemballage

Lad os høre din idé?

Har du brug for at møde os over en kop kaffe eller en snak over telefonen for at se om vi er et godt match, så tag kontakt til os. Hos os bliver du mødt med åbne arme og et smil uanset dine behov. Brand, identitet eller logo design. Vi kan hjælpe dig.

TLF HQ: +45 70208312