Emballagedesign - Grafisk design & konceptudvikling

Det handler om troværdighed og oplevelser med produkt og emballageudvikling!

Emballagedesign er område, som kræver en partner og designer med erfaring og enorme kompetencer – og med vilje og evne til at opnå den rette forbrugerindsigt. Når vi arbejder med produkt og emballagedesign, er det med udgangspunkt i jeres brand. Vi får emballagedesignet til at afspejle jeres målgruppe, så der er en rød tråd hele vejen igennem. Emballagen skal mere end bare indeholde dit/jeres produkt. Det er designet på emballagen der skal formidle hele virksomhedens og brandets værdisæt, produktets funktionalitet og virksomhedens DNA.

Foto af SHAKER Flaske design gennem tiden

Emballage der får sansernei spil


Emballagens design skal være funktionelt og pirre sanserne

Vi elsker processen, hvor vi skaber en løsning med alle sanser. Dufte, følelser, det taktile, visuelle oplevelser – ja sågar lyde - er i spil, når vi i vores grafiske værksted udvikler emballagedesign.

Og netop vores arbejde i værkstedet er i fokus, når vi udvikler den helt rette fysiske og håndgribelige løsning, der skal sælge dit produkt fremadrettet. Med et emballagedesign giver vi dit produkt et ansigt, som kan formidle det budskab og den fortælling der er grundstenen i virksomhedens brand.

Om I er er webshop der sender standardiserede pap kasser fra jeres varelager, er det også en rigtig god idé at personalisere emballagen. Uden at det skal koste ret meget. Ved at have noget af jeres grafiske identitet overført til emballagen sender i et stærkt signal om at i har tænkt jeres branding af virksomhed hele vejen rundt. Det lyser af professionalisme og skaber en stærk troværdighed. Det er også med til at give en god oplevelse. Det visuelle udtryk afspejler hvem i er og hvad i tror på.
Et lille postkort nede i kassen med en personlig hilsen giver også det sidste løft til en god oplevelse.

Vi har selv en webshop med tryksager. Vi ville ikke have en stor udgift med specialdesignede papkasser, så vi har designet nogle klistermærker vi sætter på den kedelige brune emballage og lagt nogle fede postkort ned i kassen med en hilsen fra os og kontaktinfo.

Hvis I har brug for det helt store emballagedesign og produktdesign udvikling så løser vi også mange af de store opgaver. Vi har bla. designet alle CULT emballager siden de første kom på markedet tilbage i år 1999-2000. Vi designer også for små, mellemstore og store internationel virksomheder både inden for fødevarer, interiør og tech industrien.

Content is king! And so is your packaging!

Vi er med hele vejen..

I langt de fleste tilfælde er vi en del af projektet helt fra de første tanker omkring produktudviklingen. Det giver os en solid basis for forståelse af brand og målgruppe, hvilket giver en god grobund for design af jeres emballage.

Ofte er vi selv en del af målgruppen – og hvis ikke, dygtiggør vi os og tilegner os viden med analyser og meningsmålinger som eksempelvis markedsrapporter, blindtests osv.

Kontakt os og hør mere om emballagedesign

Design af emballagesiden 90'erne


Erfaring med store som små brands

Med mere end 20 års erfaring med produkt og emballagedesign, har vi mødt og arbejdet med mange brands. Store såvel som små brands og allesammen med samme udgangspunkt om at udvikle løsninger, som lever op til og overgår alle forventninger til design og funktionalitet.

Vi har mødt mange forskellige problemstillinger med hensyn til produkt og emballagedesign, som har rustet os til at have den helt rette fremgangsmåde og tilgang til det at arbejde med produkt og emballage design.

Design af emballage til fødevarer?

Skal du have designet emballage til fødevarer? Så har vi også den fornødne viden og erfaring til dette. I forbindelse med emballagedesign til fødevarer er der mange ting der skal tages højde for, eksempelvis er der krav til emballagen for bestemte fødevaretyper.

Du kan finde flere oplysninger om design af emballage til fødevarer på siden “emballagedesign til fødevarer“, her har du også mulighed for at læse mere om, hvilken betydning emballagens design har f.eks. i forbindelse med køb eller hvilke praktiske overvejelser vi gør os i forbindelse med emballagens design.

Læs mere om design af fødevareemballage

Lad os høre din idé?

Har du brug for at møde os over en kop kaffe eller en snak over telefonen for at se om vi er et godt match, så tag kontakt til os. Hos os bliver du mødt med åbne arme og et smil uanset dine behov. Brand, identitet eller logo design. Vi kan hjælpe dig.

TLF HQ: +45 70208312