Den rigtige idé er mere effektiv end den gode idé..

Design thinking

Vi tror på at enhver kampagne eller et design er bygget op omkring den rigtige idé. Vi samarbejder tæt med eks Pej Gruppen og andre analyse institutter for at kunne ramme rigtigt i første forsøg. Vores vigtigste opgave er at forstå de trends og tendenser der hele tiden skifter. For at kunne komme helt ind til kernen i jeres organisation, kultur og jeres kunders ønsker sætter vi os deres sted og lytter til hvad de har at sige…

Look mum! I´m on TV!

Vi designer visuelle grafiske designopgaver for brands og virksomheder. Vi har en lang historie med at designe brandkampagner, design af emballage, logodesign, video og foto produktion og udvikling af visuelle identiteter. Har du behov for strategisk visuel branding, positionere din virksomhed, – eller få en større brand awareness, så hjælper vi.

Branche erfaringog fingeren på pulsen

Vi har igennem de sidste 20 år løst mange strategiske og visuelle designopgaver for en meget bred kundegruppe. Vores grafiske og visuelle design erfaring er udviklet sammen med vores kunder. Evnen til at tilpasse sig verden omkring, er essentiel for en virksomhed der lever af at formidle kommunikation og reklamer. Og nettop denne omstillingparathed er kendetegnet for hvem vi er. Vi udfordrer os selv, hver dag så vi altid er up to date.

Vi er ikke for fine til de små opgaver - her er alle velkomne.

Vi har samarbejdet med alt fra nye start-up iversættere, til store internationale virksomheder og store brandkampagner for livsstilsprodukter. For os handler det ikke om størrelsen af den virksomhed vi samarbejder med, men om virksomheden er villig til at turde at lytte til sine kunder og bryde nogle grænser. Hvis man gør det man er vandt til, så får man det men er vandt til. Og med et marked der er i konstant udvikling er det vigtigt at turde at være villig til at omstille sig og positionere sig rigtigt. Og netop det kan vi hjælpe med.

Exhale the bullshit

Du skal føle dig hjemme hos os. Her er dit frirum, dit værksted, din legeplads. Her må vi alt.
Vi udvikler sammen på din virksomhed eller brand og ser på alle muligheder.

Giv os et ring, send os en besked eller lad os mødes!

TLF HQ: +45 70208312