Den rigtige idé er mere effektiv end den gode idé

Design thinking

Vi tror på, at ethvert succesfuldt design og enhver killer-kampagne er bygget op om den helt rigtige idé! Det er klart, at vi kan udvikle de sjove, anderledes og helt skæve ideér – men passer de til den eksakte målgruppe, tidens tendenser og rammer de markedet på det helt rigtige tidspunkt? Det er dét vi kan og elsker at lave!

Vi ved, at design kan løse problemer og skabe resultater når fundamentet er på plads, og det giver os mod til at skabe brands og produkter, der får en plads og en stemme i den store verden.

ON.AD grafisk design bureau i aarhus - hvad kan vi

Branche erfaring
og fingeren på pulsen

Vi har igennem de sidste 20 år løst mange strategiske og visuelle designopgaver for en meget bred kundegruppe. Vores designerfaring er udviklet sammen med vores kunder. Evnen til at tilpasse sig verden omkring, er essentiel for en virksomhed, der lever af at formidle kommunikation og reklamer. Og netop denne omstillingsparathed er kendetegnet for hvem vi er. Vi udfordrer os selv hver dag, så vi altid er up to date.

Vores team består af en fast kerne af få badass designere og et stort netværk af freelance kontakter, som sikrer at vi altid kommer godt i mål. Det er en forretningsmodel vi har valgt, som også betyder, at du som kunde kan få vores services til skarpe og konkurrencedygtige priser.

ON.AD grafisk design bureau i aarhus - hvad kan vi

Vi er ikke for fine til de små opgaver - her er alle velkomne.

Vi har samarbejdet med alt fra nye start-up iværksættere, til store internationale virksomheder og store brandkampagner for livsstilsprodukter. For os handler det ikke om størrelsen af den virksomhed vi samarbejder med, men om virksomheden er villig til at lytte til sine kunder og bryde nogle grænser.

Vi gør altid en dyd ud af at fastholde en casual og uhøjtidelig tone. Det skaber de bedste rammer for gode samarbejder, at vi møder hinanden i øjenhøjde og helt nede på jorden.

Office peek

Exhale the bullshit

Du skal føle dig hjemme hos os. Her er dit frirum, dit værksted, din legeplads. Her må vi alt. Vi udvikler sammen på din virksomhed eller brand og ser på alle muligheder.

Giv os et ring, send os en besked eller lad os mødes!

TLF HQ: +45 70208312