Grafiske universer der får dit brand til at shine


Brevlinje for Ministry of Snus - designer af ON!AD

Visuelle identiteter med personlighed!

Måske står du og er ved at søsætte en ny virksomhed eller ønsker at optimere jeres branding. Uanset kan vi hjælpe jer med at få skabt et unikt brandunivers der taler til jeres kunder. Visuelle identiteter og strategisk branding er vores kernekompetencer.

Se eksempler på cases her

Jeres visuelle identitet siger mere om jer end i tror! Selvom design kan pynte og har nogle kommunikative funktioner, så hander det i højere grad om signalværdi og personlighed. Vi forholder os til hele historien, jeres bagland, fremtidsønsker, målgruppe og branche, når vi designer eller redesigner jeres identitet.

En visuel profil med de rette signaler


Design er mere end bare pynt

”Hvad så hvis vi bare skal ha’ et logo?”

Så klarer vi selvfølgelig også den. Hvad enten du har brug for et helt nyt logo eller en opstramning af det gamle – så finder vi en løsning, der passer til dig.

Har du alligevel brug for hele pakken (Hvilket oftest er realiteten), så ser vi på alt fra skrifttyper til billedstil, farvekoder og layout – samlet og nedfældet i en designmanual.

Lad os høre din idé?

Har du brug for at møde os over en kop kaffe eller en snak over telefonen om, for at se om vi er et godt match? Så tag endelig kontakt til os. Hos os bliver du mødt med åbne arme og et smil, uanset dine ønsker og behov. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra hjemmesider, webshops, strategisk branding, visuelle identiteter, foto og emballagedesign. Alt indenfor det grafiske felt.

TLF HQ: +45 70208312