Grafiske universer der får dit brand til at shine


Brevlinje for Ministry of Snus - designer af ON!AD

Identiteter med personlighed!

Måske står du og er ved at søsætte en ny virksomhed eller ønsker at optimere jeres branding. Uanset kan vi hjælpe jer med at få skabt et unikt brandunivers der taler til jeres kunder.

Se eksempler på cases her

En visuel profil med de rette signaler


Design er mere end bare pynt

Jeres visuelle identitet siger mere om jer end i tror! Og selvom design kan pynte og har nogle helt lavpraktiske kommunikative funktioner, så hander det i højere grad om signalværdi og personlighed. Vi forholder os til hele historien, jeres bagland, jeres fremtidsønsker, jeres målgruppe og jeres branche, når vi designer eller redesigner jeres identitet.

”Hvad så hvis vi bare skal ha’ et logo?”

Så klarer vi selvfølgelig også den. Hvad enten om du har brug for et helt nyt logo eller en opstramning af det gamle, så finder vi en løsning der passer til dig.

Har du alligevel brug for hele pakken (Hvilket oftest er realiteten) så ser vi på alt fra skrifttyper til billedstil, farvekoder og layout - samlet og nedfældet i en designmanual eller brandguide.

Lad os høre din idé?

Har du brug for at møde os over en kop kaffe eller en snak over telefonen for at se om vi er et godt match, så tag kontakt til os. Hos os bliver du mødt med åbne arme og et smil uanset dine behov. Brand, identitet eller logo design. Vi kan hjælpe dig.

TLF HQ: +45 70208312