we.design.logos

Logodesignet
- virksomhedens ansigt udadtil

Hvad er et logo egentlig?

Et logo er dit navnetræk formet som et grafisk element, der har visuelle referencer til hvem du er som virksomhed. Logoet skal hjælpe dine kunder med at huske og associere dine services og produkter med din virksomhed.

Logoet - dit brands vigtigste element

Et brand er en samling af symboler, oplevelser og værdier som afspejler virksomhedens personlighed – som alt sammen er visuelt kommunikeret. Vi navigerer alle via symbolik og visuelle pejlemærker i vores hverdag. Vi husker langt bedre på den måde. Et logo er derfor den største og vigtigste del af din virksomheds brand og identitet, da det er dit logo dine kunder møder.

Branding handler om hvem man er. Det er selve grundstenen i enhver virksomhedens identitet og image. Hvis man ikke har et helstøbt brand, har man med andre ord ikke et ansigt at vise udadtil. Logoet er det første man ser og genkender hos en virksomhed, så det er vigtigt at give et godt førstehåndsindtryk, der får folk til at huske jer som virksomhed.

Formålet med branding er derfor at brændemærke jeres virksomheds navn (logo) og værdier ind i forbrugerens bevidsthed. De skal automatisk tænke på jer, den dag de har et behov for jeres service.

Udvalgte logoer vi har designet

Udvalgte logoer vi har designet

Logoprocessen

Før vi går i gang med et logo design, undersøger vi grundigt hvem I er som virksomhed – hvilke services og ydelser I har og hvilke værdier I står indenfor. Derudover researcher vi på jeres kunder/målgruppe samt jeres konkurrenter.

Derefter går vi i gang med den kreative designproces. Vi forventningsafstemmer kundens opfattelse af jer sammen med, hvordan I gerne vil opfattes og huskes.

Hvis I er en startup, der skal bygge jeres brand fra bunden, eller blot ønsker en rebranding af jeres nuværende identitet, vil vi altid anbefale jer at starte med at få skabt et strategisk stærkt brandfundament, eller en grundig visuel identitet sammen med logoet.

Logotyper og varianter

Der er mange overvejelser, når man designer et logo. Man skal overveje farvevalg, logotype og logovarianter og hvor logoet primært skal være synlig for dine kunder. Er det på emballagen, på hjemmesiden, på en butiksfacade, på tryksager osv.

Et logo har sjældent kun en enkel variant. Der skal nemlig tages højde for, at logoet kan bruges på alle flader, både online og offline. Er dit logo i farver, er det vigtigt, at logoet også fungerer i både sort og hvid (positiv/negativ), da det ikke er alle steder, man har mulighed for at bruge farver.

Et eksempel på flere logovarianter og logotyper ses her med ‘Earfab’. Her har vi designet tre logovarianter (centreret, centreret med payoff og højrestillet) samt et bomærke/logomark og et logo-ikon. På den måde sikrer vi, at logoet både kan bruges på deres hjemmeside, emballage og på sociale medier. Samtidig kan ikonet bruges som et grafisk element i deres samlet identitet.

Yderligere skal logo skal være skalerbart, så det også kan bruges på helt små overflader – bl.a. på små emballager/produkter. Et klart og tydeligt logo, uanset størrelse.

Når vi designer logoer, tager vi højde for:

 • Brandets strategiske grundlag
 • Logovariationer
 • Logo-typer
 • Skalerbarhed
 • Originalitet
 • Farvevalg
 • Tidsløshed
 • Letlæseligt formsprog
 • Evt. international brugbarhed

Logo-animationer

Prikken over i'et

Vi ser altid en rig mulighed for at hæve jeres nye logo til et endnu højere visuelt niveau. En logo-animation bringer jeres logo til live, som fanger opmærksomheden hos jeres brugere/kunder, langt mere end et almindeligt grafisk logo. Et levede design er altid mere spændende og iøjnefaldende.

En logo-animation kan bl.a. bruges til:

 • Hjemmesiden
 • Diverse online præsentationer
 • Intro og outro på Youtube-videoer
 • På sociale medier / i markedsføringen
 • GIFs til Instagram stickers i stories

Se tidligere logo-animationer vi har udviklet i videoen ovenfor, eller tryk på knappen nedenfor.

SE UDVALGTE ANIMATIONER
Træk →

Hvad er dit projekt? Lad os tage en uforpligtende snak. Hos os bliver du mødt med åbne arme, uanset dine ønsker og behov.

TLF.: +45 70208312