Burgere, kunder og synlighed ...

McDonalds / Aarhus


Gennem flere år har vi samarbejdet med 5 af Aarhus’ McDonalds-restauranter. Som en del af McDonalds-kæden er restauranterne naturligvis underlagt et globalt koncept. Men en mindre del af deres marketing og marketingsopgaver kan de selv disponere over. Og i den forbindelse har vi hjulpet de 5 restauranter med deres POS-materiale.

Klistermærke med chili mayo designet og trykt af ON!AD for McDonalds
Design af reklamemateriale McDonalds Viby Torv

Opgaven

Placering af outdoor kommunikation


Vores opgaver for restauranterne har omfattet alt fra design og tryk af bannere, skilte, produktfotos til rådgivning omkring outdoor-elementer. Eksempelvis har vi ydet rådgivning omkring rette og bedste placering af outdoor-marketing samt optimal, salgsfremmende indretning af outdoor-spiseområder, hvor forbipasserende nemt skal kunne identificere McDonalds og få lyst til at sætte sig.

Det videre samarbejde ...

Vi sparrer med et af verdens største brands!


En årlig tilbagevendende opgave er prisen for kåring som årets medarbejder. Vi har designet selve prisen, som er faconskåret i 10 mm plexiglas. Derudover hjælper vi løbende med mindre design- og trykopgaver som gavekort, kaffebilletter og vouchers.

I vores verden er det fedt at få lov til at supplere et af verdens største brands som McDonalds med mindre opgaver, som skal indtænkes og optimeres lokalt – men alligevel være en del af et større samlet globalt hele.

Foto af aryl award designet for McDonalds af ON!AD Aarhus