Salget på nettet er kommet for at blive!

Vi ser ind imod en verden der allerede nu er præget af onlinehandel. Det er der mange gode grunde til… For det første er det nemt, effektivt og ordrer kan blive ekspederet, selv når der ikke sidder nogen bag kasseapparatet. Men der er mange aspekter i at drive en netbutik – Brænder dit brand igennem på pakkeemballagen? Har du automatisk bogføring? Sørger du for at have en visuelt attraktiv webshop, så du opnår en højere konverteringsrate? Alt dette og mere til har vi indgående erfaring med!

Din netbutik skal være ligeså lækker som din fysiske forretning.Ingen vil lægge deres penge i en rodebutik

Processen vi gennemgår, når du skal have en ny netbutik:

1. Afklaring af behov

Til at starte med vil vi i samråd med dig få afklaret hvilke behov du måtte have i forbindelse med din nye netbutik. Skal dine besøgende kunne tilmelde sig et nyhedsbrev og samtidig få en rabatkode? Måske skal du have implementeret en tredjepartsintegration? Om ikke andet hjælper vi gerne med sparring omkring, hvilke tiltag der kunne være relevante i din nye webshop.

2. Design af ny shop

Næste skridt vil være designfasen, hvor vi med udgangspunkt i dit brand designer det der vil blive platformen, altså netbutikken. I denne proces bygger vi ikke reelt netbutikken, men snarere rammerne omkring den, så du kan komme med dit input til ændringer, samt sikre os at vi skal gå videre med designet inden vi påbegynder udviklingen af netbutikken.

3. Udvikling af netbutikken

I udviklingsfasen påbegynder vi den faktiske opsætning, her vil en programmør udvikle din shop ud fra det design, som blev klarlagt i den forrige fase. Hvis du ikke allerede har betalingsgateway, fragtintegration mv., vil du i samråd med en udvikler få styr på disse steps, så din webshop bliver helt klar til at modtage betalinger og sende varer afsted.

4. Overgang til drift

I fjerde og sidste fase vil du blive introduceret for din nye webshop, her vil du også have mulighed for at teste alle funktionaliteter inden der trykkes på “LAUNCH” knappen. Metaforisk set, da det jo ikke bare er et tryk på en knap der skal til. Når siden er live er vi stadig tilgængelige, hvis du måtte have spørgsmål til brugen af netbutikken, dog får alle vores kunder altid en walk-through, så de er helt trygge ved at benytte deres nye netbutik.

Er du også træt af at besøge dine konkurrenters netbutik, som er strømlinet og helt i top? Så burde du måske overveje om det ikke var på tide at opgradere webshoppen til fordel for noget nyere og bedre, så konkurrenterne besøger din netbutik istedet.

Vi udvikler altid webshops med udgangspunkt i at øge dit vækstpotentiale.

Er du også træt af at besøge dine konkurrenters netbutik, som er strømlinet og helt i top? Så burde du måske overveje om det ikke var på tide at opgradere webshoppen til fordel for noget nyere og bedre, så konkurrenterne besøger din netbutik istedet.

Vi udvikler altid webshops med udgangspunkt i at øge dit vækstpotentiale.

Vi hjælper også med at øge dit online salg!

Google Ads & Google Shopping

Vi sørger for at lave en skarp og gennemført søgeordsanalyse, som bliver implementeret i Google Ads. Hvis du ikke allerede er bekendt med Google Ads, er det et oplagt markedsføringsredskab, hvis du ikke just har de bedste placeringer på Google. Du betaler til gengæld for hver gang nogen klikker på din annonce. Vi sørger for at minimere dit spend, så du får mest muligt for annoncekronerne og samtidig får en struktureret annoncekonto, der giver dig en forbedret ROI (Return On Investment).

Vores viden strækker sig også til Google Shopping, som for ikke så lang tid siden blev udbygget af Google. Her kan du få vist dine produkter ved relevante Google søgninger via et product feed. Vi sørger naturligvis for opsætning og effektivisering af disse annoncer.

Google

Display annoncering / Banner annoncering

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at vi hos ON!AD er et hold af kreative ildsjæle, som brænder for grafisk kommercielt design. Derfor tilbyder vi også at designe dine bannerannoncer, så du kan få de mest effektive kampagner. Herudover hjælper vi også med A/B-testing og opsætning af display annoncer i blandt andet Google Ads, så dine annoncer og dit brand kan nå ud til et netværk af websites inden for din målgruppe.

SEO optimering

Sørg for at dine kunder finder dine varer når de søger efter dem på Google. Den billigste og mest effektive metode til at skaffe organisk trafik til dine varer er ved at sørge for at få søgeoptimeret din webshop. Det gælder både dine indholdssider, men vigtigst af alt også dine produkter. Vi sørger naturligvis for at lægge en klar strategi og hjælper dig med at nå i mål med højere placeringer på Google.

Online marketing

Vi kan godt lide at tænke ud af boksen, når der skal udarbejdes online marketing. Vi søger hen, hvor dine kernekunder holder til om det er via affiliate marketing, Google Ads eller YouTube annoncering. Hos os måler vi resultater med udgangspunkt i data, vi overlader intet til tilfældighederne.

Shopify webshop

Med en Shopify webshop får du en platform, som er bygget mere eller mindre til udelukkende eCommerce. Det har sine fordele og ulemper. En anden ting ved Shopify, er at det det driftsmæssigt har flere omkostninger, end hvis du f.eks. kører WooCommerce. Til gengæld er Shopify yderst brugervenligt og generelt praktisk i forbindelse med håndtering af ordrer, produkter mv.

Skal du have lavet en Shopify webshop? Så kontakt os hellere end gerne for at høre mere om dine muligheder!

WooCommerce webshop

WooCommerce er et modul, som er bygget til CMS systemet WordPress. Med WooCommerce kan du nemt oprette varer, redigere eksisterende produkter og samtidig udnytte de mange funktionaliteter, som ligger i WordPress i form af blog-funktionaliteter mv. Det smarte ved at benytte WooCommerce, er at man kan udbygge sin shop med ekstra funktionaliteter, hvis man skulle få behov for det på sigt. Udbyggelse af funktionaliteter i Shopify kan i mange tilfælde være en omkostningsfuld affære, dermed ikke sagt at Shopify er en forkert løsning. Det afhænger af præferencer og behov.

Skal du have en WooCommerce webshop? Så hører vi meget gerne fra dig, dermed får du bedre indsigt i, hvilken løsning der er bedst for dig.

Vi laver også webdesign

Er du ikke ude efter en webshop, men søger snarere et website, som kan præsentere din virksomhed? Så hjælper vi hellere end gerne med denne del også!

Læs mere om webdesign

Er du klar
til at tage det
næste skridt?

Du skal føle dig hjemme hos os.
Her er dit frirum, dit værksted, din legeplads. Her må vi alt.
Vi lytter til dig og dine kunder. Sammen skaber vi et webdesign der fortæller jeres historie.

Giv os et ring,  send os en besked, eller lad os mødes?

Hello@onad.dk