En hjemmeside er dit online visitkort!

Måske har I allerede et website – og måske fungerer jeres nuværende hjemmeside efter hensigten? Men er det ’godt nok’ – og måske kun lige ’godt nok’? Er kvaliteten af jeres online ansigt udadtil reelt god nok til at skabe den virkelighed omkring jeres virksomhed, som I ønsker, at omverdenen oplever?

Vi gør internettet til et bedre sted at være!Med fokus på brugeroplevelse og konvertering, skaber vi værdi for dig og dine kunder, samtidig.

Design først,
så implementering

Når du vælger os til at udarbejde din hjemmeside, starter vi altid med at udarbejde et design, som skaber en rød tråd med virksomhedens brand identitet. Når du har revideret udkastet går vi i gang med implementering. Det er i denne proces, hvor den faktiske hjemmeside opbygges, ud fra design udkastet. Vi kæler altid for detaljerne og tager altid et skridt ekstra for at nå helt i mål.

Jeg har allerede en
hjemmeside?

Endnu bedre! For hvis du allerede har en hjemmeside, ved du måske også, hvilke funktioner der irriterer dig. Om det er et besværligt system, en træls host eller dele af dit design, som ikke fungerer for dig, så har vi altid et take på det. Ønsker du en optimering af dit site, laver vi gerne en komplet gennemgang hvor vi ser på det generelle flow og brugeroplevelsen.

Få mere action og aktivitet på dit website med en gennemført løsning. Lad være med at være two-thousand-and-late, hop med på vognen og skab vækst i din forretning med et moderne webdesign!

Efter højeste standard inden for internetteknologi.

Få mere action og aktivitet på dit website med en gennemført løsning. Lad være med at være two-thousand-and-late, hop med på vognen og skab vækst i din forretning med et moderne webdesign!

Efter højeste standard inden for internetteknologi.

What we do!

Webdesign UI + UX

Vi skaber wordpres websites ud fra dine ønsker og behov, altid inden for nyeste standarder. Vores mål er at skabe værdi for dig og dine brugere, så dine resultater forbedres, om ønsket var lavere bounce rate, højere konverteringsrate eller andet. Skal du “bare” ha’ designet user interfacet eller optimeret user experience så klarer vi også det.

Google Ads

Udnyt de mange fordele, der er ved Google Ads annoncering. Betal kun for de kunder der besøger dit website og bliv mere synlig online. Vi opsætter annoncer, optimerer og vedligeholder kampagner. På den måde kan du fokusere på din kerneforretning og lade os holde dig ajour med udviklingen i alle online-tiltag og performance. Endnu en fordel er, at vores grafiske afdeling, kan udarbejde display-bannere, som passer til virksomhedens brand. Vores udgangspunkt er altid at skabe mest værdi for mindst muligt budget.

Vi hjælper inden for følgende områder i Google Ads:

  • Google Shopping
  • Display-bannere
  • Traditionel tekst-annonce

SEO optimering

Bliv fundet, når kunder søger efter dine ydelser på Google. Den bedste form for trafik er nemlig organisk trafik, her betaler du nemlig hverken klikpriser eller lignende. Samtidig er søgemaskineoptimering en spændende kunst, hvor man får mulighed for at udfolde sin kreativitet og tænke i nye baner, når det kommer til indhold og nye søgeord.

Online marketing

Vi kan godt lide at tænke ud af boksen, når der skal udarbejdes online marketing. Vi søger hen, hvor dine kernekunder holder til om det er via affiliate marketing, Google Ads eller YouTube annoncering. Hos os måler vi resultater med udgangspunkt i data, vi overlader intet til tilfældighederne.

Vi laver også webshop

Er du ikke ude efter en almindelig hjemmeside, men søger snarere et webshop, hvor du kan sælge varer? Så hjælper vi hellere end gerne med denne del også!

Læs mere om webshop

Er du klar
til at tage det
næste skridt?

Du skal føle dig hjemme hos os.
Her er dit frirum, dit værksted, din legeplads. Her må vi alt.
Vi lytter til dig og dine kunder. Sammen skaber vi et webdesign der fortæller jeres historie.

Giv os et ring,  send os en besked, eller lad os mødes?

Hello@onad.dk