En hjemmeside er dit online visitkort!

Måske har I allerede et website – og måske fungerer jeres nuværende hjemmeside efter hensigten? Men er det ’godt nok’ – og måske kun lige ’godt nok’? Er kvaliteten af jeres online ansigt udadtil reelt god nok til at skabe den virkelighed omkring jeres virksomhed, som I ønsker, at omverdenen oplever?

Lever jeres hjemmeside op til nutidens krav?


Jeres hjemmeside bliver altid vurderet. Hele tiden.

I dag bliver vi som virksomhed bedømt online hver eneste dag.

Vores samarbejdspartnere, kunder og medarbejdere identificerer sig med vores budskaber online. Det er vigtigt som aldrig før, at intet er overladt til tilfældighederne, og at jeres online løsninger er professionelle og gennemtænkte i hver eneste lille detalje.

Et dyrt, komplekst website eller store dyre SO-ME kampagner er ikke nødvendigvis det bedste for netop jer. Vi sætter en stor ære i ikke at overkomplicere behovet for en løsning.

Re-design af webdesign eller ny hjemmeside fra bunden?

Vi udarbejder jeres website enten fra scratch – eller tager udgangspunkt i jeres nuværende løsning. Måske har I selv krav til den tekniske platform (CMS-systemet), og ellers løser vi opgaven med brugervenlige, anerkendte systemer, som f.eks. wordpress, der naturligvis er responsiv og imødekommer alle aktuelle tekniske krav og behov for visuelle muligheder.

I vælger selv, om I ønsker at tage over, når vi har præsenteret jer for den færdige løsning. Vi guider og skoler jer gerne, så I selv er klædt på til at varetage opdateringer på jeres website. Eller I kan lægge det hele i vores hænder og lade os stå for jeres hjemmeside.

Sælg online med en webshop.

Er I klar til at rykke jeres salg online? Øg jeres salg med en gennemtænkt e-commerce løsning, som er optimeret til punkt og prikke.

Vi kommer ikke uden om at nethandel er kommet for at blive, derfor er det en oplagt mulighed for at forbedre jeres bundlinje.

Mange foretrækker muligheden for at købe på nettet og med en gennemarbejdet webshop, har I mulighed for at imødekomme flere af jeres kunders behov, uden at det kræver en enorm omstrukturering af jeres organisation.

Lad os høre din idé?

Har du brug for at møde os over en kop kaffe eller en snak over telefonen for at se om vi er et godt match, så tag kontakt til os. Hos os bliver du mødt med åbne arme og et smil uanset dine behov. Brand, identitet eller logo design. Vi kan hjælpe dig.

TLF HQ: +45 70208312