Strategi, koncept, design & reklame


Brevlinje for Ministry of Snus - designer af ON!AD

Strategiske brand designs og visuelle identiteter hører til vores kernekompetencer.

Vi lever for visuel identitet og brand design opgaver, fordi de giver os en chance for for alvor at dykke ned i din identitet – helt ind til knoglemarven, hvorfra vi henter essensen til den helt rigtig løsning for din virksomhed og dit brand. Løsningerne udvikler vi i vores grafiske værksted, hvor vi arbejder med håndgribelige koncepter med taktil approach. Vi arbejder med trend og tendensanalyser samt relevante brugerdata. Vi faciliterer workshops og fokusgrupper hvis opgaven kræver det.

Vil du have et brand tjek? Så skriv til os.

Dine kunder, er dit brand!


Holistisk tilgang til branding..

Vi udvikler brand identitet ud fra en holistisk tilgang, hvor vi med løsningen og brand identiteten definerer jeres eksistensberettigelse. Vi tager alle aspekter i betragtning – jeres værdier i virksomheden, jeres målgruppe – og naturligvis jeres kunder. Hvad tænker jeres kunder? Hvad er vigtigt i deres relation til jer?

I større brand og visuelle identitets kampagner bruger vi de nyeste og mest relevante trend og analyse værktøjer for at bedre kunne forstå den tid vi er i og hvor jeres kunder befinder sig. Hvad trigges de på. Og hvad er deres ønsker.
Vores tilgang til branding er at være autentisk og formidle budskaber som forholder sig til det værdisæt dine kunder identificerer sig med.

Inden vi påbegynder en lille eller stor identitets brand opgave sammen med vores kunder vil vi gerne starte med at jer at kende. Hvad er jeres mål, hvorfor står i op om morgenen og hvad er jeres brand budskab.

”Hvad så hvis vi bare skal ha’ et logo?”

Hvad enten du har brug for et helt nyt logo eller en redesign af dele eller hele din identitet af et eksisterende, kan vi hjælpe dig. Vores kontor har plads til at I kan sidde ved os og sparre på opgaver og udvikle jeres brand i en skalerbar retning samen med os hvis behovet er der.

Nye strategier, nye koncepter, nye tider i din virksomhed kan understøttes af ny indpakning og en ny forståelse af jeres logo-identitet. Også i udarbejdelsen af dit logo, kigger vi på din virksomheds personlighed for at sikre, at den afspejles i dit ansigt udadtil. Der er ingen forskel på et stort eller lille brand design.

Udgangspunktet for en visuel identitet eller brand design er det samme uanset størrelse. Det handler om at være troværdig og lytte til målgruppen for dit produkt eller service. Vi hjælper dig hele vejen og sparrer med dig på alle aspekter af dine behov for et vellykket brand design.

Lad os høre din idé?

Har du brug for at møde os over en kop kaffe eller en snak over telefonen for at se om vi er et godt match, så tag kontakt til os. Hos os bliver du mødt med åbne arme og et smil uanset dine behov. Brand, identitet eller logo design. Vi kan hjælpe dig.

TLF HQ: +45 70208312