Arkitekturfotograf

En arkitekturfotograf er ikke bare en fotograf som enhver anden fotograf. For en arkitekturfotograf er hele essensen at fange et øjebliksbillede af bygningskunsten og omdanne dette øjebliksbillede, så seeren kan forstå hele meningen bag arkitekturen. Herudover er det for en arkitekturfotograf også en vigtig del af arbejdet, at forstå belysningen, således at det perfekte billede tages. Når arkitekturfotografen er færdig med at fotografere arkitekturen, er det muligt for arkitekturfotografen at foretage justeringer i billederne ved at benytte programmer beregnet til dette. Årsagen til at de fleste arkitekturfotografer foretager disse justeringer, er da det giver billedet en wow-effekt.

En arkitekturfotografs opgave, er at få jeres bygningskunst til at fremstå attraktivt og dermed øge interessen blandt potentielle købere. Herudover kan man med fordel benytte billederne i forbindelse med salgsmateriale. Hos ON!AD specialiserer vi os blandt andet i arkitekturfotografering og har foretaget fotografering af villaer, såvel som etagebyggerier for et af landets førende arkitekter. Derfor ved vi hvad der skal tages højde for i forbindelse med en fotoopgave.

Villa NS147 Arkitektur

Arkitekturfotograf tager billeder der sælger

I sidste ende handler det om, at billederne, som vores arkitekturfotografen tager, skal få jeres potentielle kunder til at lade sig overbevise om, at netop jeres arkitektur og stil er den rette til dem.

En dygtig arkitekturfotograf har derfor et godt øje til, hvilke elementer der skal spilles på i billedet. Arkitekturfotografen danner sig et overblik over, hvordan bygningens komposition er og dermed hvilke vinkler, som der fungerer bedst.

Hvordan arbejder vores arkitekturfotograf?

Først og fremmest, starter det hele med et møde, hvor vores arkitekturfotograf lytter til jeres projekt og danner sig et overblik over opgaven. Er der måske bestemt vejr, som der fungerer bedst til en bestemt bygning? Det handler nemlig om at bygge en historie op omkring billederne, så billederne af jeres arkitektur bliver mere end blot et billede. Arkitekturfotografens mål, er at få billedet til at ligne kunst, uden at det bliver for meget.

Et godt eksempel på en fotoopgave, som vi løste, er en fotoopgave for arkitekthuset Gudnitz Krabbe Vang arkitekterne. De dygtige arkitekter havde behov for, at visualisere deres arkitektur på en stilren og elegant måde. Denne opgave løste vores arkitekturfotograf til stor tilfredshed for arkitekterne. Det der for mange af arkitekturfotografierne gjorde sig gældende, var at fange de markante linier og vinkler, på en måde som skabte ro. Samtidig, var det også vigtigt for vores arkitekturfotograf at tage billeder af bygningerne, således at man fik et helhedsbillede.

Hvad vil i gerne fortælle med jeres arkitektur?

En dygtig arkitekt har sit helt eget aftryk, som er karakteristisk for netop vedkommendes arkitektur. Det kan eksempelvis være måden hvorpå vinduer og materialer går op i en højere enhed, eller måden hvorpå arkitekturen fremgår i form af hvordan bygningens opbygning er. Alt dette er noget som vores arkitekturfotograf afkoder og forstår, så netop det der er karakteristisk ved jeres måde at udføre arkitektur på fremhæves.

Vi hjælper jer med at få overblik over, hvilke muligheder der er. Igennem hele processen vil I have rig mulighed for at være opdaterede og vi går op i at lytte til jeres behov. Mulighederne er mange, når I har vores arkitekturfotograf med på holdet!

Billeder taget af vores arkitekturfotograf

Derfor bør du hyre vores arkitekturfotograf

Vores erfaring med arkitekturfotografering gør, at vi er et skridt foran. Vi ved lige præcis hvordan en opgave skal løses og er gode til at lytte til de behov, som vores kunder har til arkitekturfotografierne.

Hos ON!AD er vores arkitekturfotograf altid klar og motiveret på netop jeres opgave, der vil blive tænkt ud af boksen for at nå frem til et resultat, som er så tæt på perfekt som muligt.

Arkitektur er ikke kun bygninger

Vores arkitekturfotograf tager ikke kune billeder af bygninger. Ifølge Dansk Arkitektur Center dækker arkitekturbegrebet også over byplanlægning, landskaber såvel som brugsgenstande i rum. Hos ON!AD har vi øje for detaljerne og vores arkitekturfotograf er godt rustet til at klare enhver fotoopgave. Så hvis det drejer sig om bybilleder, miljøbilleder eller inventar, er vi også forberedte på denne slags arkitekturfotografering.

Er du klar til at øge kvaliteten af jeres salgsmateriale? Så kontakt os for at høre mere omkring mulighederne for arkitekturfotografering. Vi er et bureau med benene på jorden, som løser store som små arkitekturfotograferingsopgaver.

Skal I have et besøg af vores arkitekturfotograf?

Vi vil meget gerne høre om jeres projekt! Fortæl os lidt omkring hvem I er og hvad I forestiller jer, at vores arkitekturfotograf skal tage billeder af. Vi glæder os til at høre fra jer.

Udyld formularen nedenfor eller kontakt os på +45 70208312