Definer jer selv online!

Måske har I allerede et website – og måske er I også aktive på sociale medier? Er det ’godt nok’ – og måske kun lige ’godt nok’? Er kvaliteten af jeres online ansigt udadtil reelt god nok til at skabe den virkelighed omkring jeres virksomhed, som I ønsker, at omverdenen oplever?

Er I online nok?


I bliver altid vurderet. Hele tiden.

I dag bliver vi som virksomhed bedømt online hver eneste dag.

Vores samarbejdspartnere, kunder og medarbejdere identificerer sig med vores budskaber online. Det er vigtigt som aldrig før, at intet er overladt til tilfældighederne, og at jeres online løsninger er professionelle og gennemtænkte i hver eneste lille detalje.

Et dyrt, komplekst website eller store dyre SO-ME kampagner er ikke nødvendigvis det bedste for netop jer. Vi sætter en stor ære i ikke at overkomplicere behovet for en løsning.


Re-design eller fra bunden?

Vi udarbejder jeres website enten fra scratch – eller tager udgangspunkt i jeres nuværende løsning. Måske har I selv krav til den tekniske platform, og ellers løser vi opgaven med
brugervenlige, anerkendte systemer, som naturligvis er responsive og imødekommer alle aktuelle tekniske krav og behov for visuelle muligheder.

I vælger selv, om I ønsker at tage over, når vi har præsenteret jer for den færdige løsning. Vi guider og skoler jer gerne, så I selv er klædt på til at varetage opdateringer på jeres site. Eller I kan lægge det hele i vores hænder.


Sociale medier. Du slipper ikke. Det er her, for at blive.

De sociale medier er jeres talerør til omverdenen. Vi hjælper jer med at planlægge og udarbejde visuelt content i tråd med jeres brand og identitet. Den rette afvejning af
kommunikationstype, medie, hyppighed og økonomi.

Vi involverer os i jeres SoMe-strategi så dybt, som I ønsker. Vi kan arbejde sammen om løsningen, – eller vi kan tage helt over for jer.

Send en mail til vores online ansvarlige.

Lad os høre din idé?

Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes uden løse ender, og de kan optimeres fra oven af at formidles stort uden brug fra optimering af presse.

TLF HQ: +45 70208312