SoMe strategi og content creation

Måske har I allerede en Facebook profil, Instagram og LinkedIn – og måske er I også aktive på sociale medier? Men hvordan får I jeres målgruppe til at interagere med jer på de sociale medier og fungerer jeres nuværende sociale medier overhovedet efter hensigten?

Send en mail til vores online ansvarlige.

SOME markedsføring er vejen frem


Sociale medier handler om interaktion.

Sociale medier er jeres virksomheds eller brands stemme til jeres kunder.

Hvordan skaber I interaktion på jeres sociale medier? Måske gør I brug af hashtags og/eller opfordrer til interaktion på eksempelvis Facebook opslag?

I virkeligheden handler det om at holde den røde tråd, så I fremstår autentiske og kunderne fortsat har interesse for at følge med. Der er med tiden opstået en unik mulighed for at lave reklame, skabe brand awareness og credibility gennem de sociale pltaforme og det er bare med at komme igang hvis man skal være med på bølgen.

Er jeres identitet klart kommunikeret på jeres sociale medier?

Det kan være svært at få et ord indført på de sociale medier, kampen om opmærksomhed er hård.

Derfor er det vigtigt, at det hele tiden fremgår klart for kunderne, hvilke budskaber i deler. Jeres målgruppe skal på tværs af alle platforme kunne genkende jeres brand og det kan godt være sværere at leve op til end man lige tror.

Sociale medier er et fantastisk redskab, hvis det udføres korrekt. Vi hjælper jer til at få et bedre overblik over jeres muligheder for at skabe en klar identitet på de sociale medier.

En seriøs legeplads

De sociale medier er jeres talerør til omverdenen. Det er her i rigtigt kan vise hvem i er. Vi hjælper jer med at planlægge og udarbejde visuelt content i tråd med jeres brand og identitet. Den rette afvejning af
kommunikationstype, medie, hyppighed og økonomi.

Vi involverer os i jeres SoMe-strategi så dybt, som I ønsker. Vi kan arbejde sammen om løsningen, – eller vi kan tage helt over for jer.

Udover at udtænke en omfattende SOME strategi, tilbyder vi også at skabe push content i form af fotografi, grafik, video mmm. Og har i brug for den komplette løsning, med total vedligehold, har vi også folk til det.

Lad os høre din idé?

Har du brug for at møde os over en kop kaffe eller en snak over telefonen for at se om vi er et godt match, så tag kontakt til os. Hos os bliver du mødt med åbne arme og et smil uanset dine behov. Brand, identitet eller logo design. Vi kan hjælpe dig.

TLF HQ: +45 70208312