Ny identitet og hjemmeside til GKV arkitekterne i Aarhus.

Vores samarbejde med Gandrup | Krabbe | Vang | arkitekter er på flere plan både udfordrende og komplekst…

Én ting er 3 unge, målrettede herrer, der på cool og stilfuld vis driver en tegnestue med 8 ansatte beliggende i Aarhus. Noget andet er et komplet generationsskifte med alt, hvad dertil hører af kulturkløft og komplet forandring af visuel identitet, grafisk univers og tone of voice.

GKV Ark Hjemmeside Design Mockup

Re-Design af hele den grafiske identitet

Midt i denne kompleksitet blev vi tilkaldt for på ekstern vis at løfte og re-designe virksomhedens grafiske identitet fra det tidligere Gudnitz arkitekter-udtryk til en strømlinet, effektiv, moderne og kompetent arkitekttegnestue.

Et grundelement i vores opgaveløsning været omfattende stemningsskabende fotografering af både, deres arkitekttegnede huse, cases, arbejdsflow og medarbejdere.

Vi har løst et utal af opgaver for tegnestuen – herunder al tekstforfatning inkl. pressemeddelelser, nyhedsindlæg, design af ny bygningsfacade, pylon mod den trafikerede Strandvej, udvikling af eksklusive projektmapper, muleposer, notesblokke og ny brevlinie.

Ny visuel identitet med hjemmeside og logo. Designet af ON!AD grafisk design bureau.

En ny visuel kultur

Vores arbejde har på samme måde været en transformationsproces, som vi har guidet tegnestuen igennem. En ny visuel kultur – men med de gamle fuger i væggene og med en stor respekt for historien. Vigtigst for os er, at personale og ledelse nu kan genkende sig selv i det nye udtryk efter endt transformation. Ny hjemmeside: www.gkv-ark.dk Vores case: https://lnkd.in/eii2xQM