Et lyddesign er med til at styrke og underbygge det visuelle logo, så det ikke kun kan genkendes med øjnene, men også med ørerne.

lyddesign til din næste reklamefilm eller brandkampagne

Lyddesign og auditiv formidling

Et solidt brand er et af de mest værdifulde aktiver, en virksomhed kan have. Brandet er virksomhedens stolthed og “ansigt” ud til verden. Men et brand er ikke bare et produkt eller et visuelt logo.

Et brand er i høj grad den følelse en kunde får omkring produktet eller virksomheden. Derfor er det vigtigt at spille på alt det essentielle, der kan få aftager til at udvikle en stærk lykkefølelse omkring brandet.

Dette gøres smart ved at bruge et lydlogo til at tydeliggøre kommunikationen yderligere.

Vi leverer alt af original komponeret musik og lyddesign, samt indspilning af voice over, speak og dialog til din film

Vi leverer originalt komponeret musik og lyddesign, samt indspilning af voice over, speak og dialog til din film

That sound!

voice overs og lyddesign er med til at give dit brand karakter

Lyde rører os på afstand

Lyde rører os på afstand og påvirker vores inderste følelser. De kan gøre os bange og irritere os, men kan lige så vel røre os dybt og glæde os. Gennem den auditive sans, kan du altså selv bestemme, om du vil have kunden til at føle glæde eller sorg. Der findes lyde, der er skabt til at blive lagt mærke til, men også lyde der er lavet til at underbygge en stemning.

"Et lydlogo er en auditiv ident. Identen bruges til at styrke og underbygge det visuelle logo, så det ikke kun kan genkendes med øjnene, men også med ørerne."

What we do!

Lydlogo

Et lydlogo er en auditiv ident. Identen bruges til at styrke og underbygge det visuelle logo, sĂĄ det ikke kun kan genkendes med øjnene, men ogsĂĄ med ørerne. Identen bruges til at forstærke formidlingen af virksomhedens egenskaber, værdier og visioner – og er med til at sikre, at den bliver husket.

lyd og musik er med til at underbygge din visuelle identitet

Auditiv formidling

PĂĄ den auditive front leverer vi ogsĂĄ originalt komponeret musik og lyddesign, samt indspilning af voice over, speak og dialog til din reklamefilm – og det er uden tvivl en force, nĂĄr du skal bryde igennem støjen af kedelige, flade og monotone film.

Listen up!

Auditiv formidling en stærk spiller, i kampen om at blive set og hørt og husket. Og med en velovervejet og gennemarbejdet lydside, bliver jeres udtryk helstøbt og originalt.

Giv os et ring, slĂĄ pĂĄ en tromme eller send os en besked.

Hello@onad.dk

Listen up!

Auditiv formidling en stærk spiller, i kampen om at blive set og hørt og husket. Og med en velovervejet og gennemarbejdet lydside, bliver jeres udtryk helstøbt og originalt.

Giv os et ring, slĂĄ pĂĄ en tromme eller send os en besked.

Hello@onad.dk