Print & tryk med passion

Et medlem af ON!AD familien er vores helt eget inhouse trykkeri. Faktisk kan det være vanskeligt nøjagtig at sætte ord på HVOR STOR en fordel, det er, for vores kunder, at vi har eget trykkeri i huset. Vi følger din opgave hele vejen til døren, testtrykker og kvalitetssikrer fordi vi elsker vores håndværk, og mener det giver vores kunder den bedst mulige service, når samlebåndet består af faktiske mennesker.

Vi kan trykke på alt..

Vi kan trykke stort set hvad som helst for dig. Bannere, hæfter, bøger, roll-ups, plakater, løsblade, flyers, postkort, visitkort, brevpapir, konvolutter og papirblokke. For at bruge en god, gammel floskel – kun din fantasi sætter grænser, og vi elsker at blive udfordret.

Tryksværte og ...


Analog kærlighed

Vores print- og trykfaciliteter spiller ofte en fuldstændig afgørende rolle i vores projekter, og giver os muligheden for at hjælpe dig med din markedsføring på en helt unik basis.

Trykkeriet er en bærende del af vores grafiske værksted og giver os en fantastisk mulighed for at bevare den analoge, håndholdte tilgang til vores grafiske arbejde. Vi elsker at teste os frem til den bedst mulige version af en opgaveløsning.

Ikke nok med at trykkeriet er et arbejdsredskab vi løbende bruger til kvalitetstjek i den kreative proces, er det også en kæmpe fordel de af vores kunder, som søger en all-round løsning. Vi nøjes ikke bare med at føre dit projekt videre fra idé til design, vi fører også designet videre til produkt/tryk, så der er en nem kommunikation og et utroligt højt og personligt serviceniveau hele vejen.

Billigtryk.dk

Vil du vide mere om vores inhouse trykkeri? – tjek vores printshop: www.billigtryk.dk

Her kan du finde et hav af de forskellige typer tryksager vi tilbyder. Leder du efter noget som ikke er listet, er du stadig meget velkommen til at kontakte os, og så finder vi en løsning på det.

Gå til vores printshop

Lad os høre din idé?

Har du brug for at møde os over en kop kaffe eller en snak over telefonen for at se om vi er et godt match, så tag kontakt til os. Hos os bliver du mødt med åbne arme og et smil uanset dine behov. Brand, identitet eller logo design. Vi kan hjælpe dig.

TLF HQ: +45 70208312