SÅDAN ARBEJDER VI

 • MØDET

  Vi foretrækker at starte vores forhold ved at møde dig personligt. En god kop kaffe, en lille dans og en time eller to med dig vil give os en god forståelse af hinanden og projektet, vi står over for. Vores første møde sammen er gratis.

 • UDFORDRINGEN

  Inden vi hopper ned i den kreative gryde, er vi nødt til at forstå udfordringen, før vi kan begynde at tænke på løsninger. Indledende analyser, måske noget feltarbejde og en workshop med dig er vores måde at starte et nyt projekt på.

 • OPGAVEN

  Vi har afstemt forventninger og er enige om reglerne, så vi starter opgaven med et godt håndtryk og sparker kampen i gang! Det er nu, vi samler alt materiale omkring opgaven og arbejder målrettet med dit projekt. Vi stiller store krav til os selv, og vi forventer, at du bidrager med så meget, du kan, for at vi kan levere det bedste resultat.

 • PROCESSEN

  Nu er der ingen regler! Vi tester, designer og leger måske også lidt for at komme frem til det bedste resultat. Vi vil gerne involvere dig, og du er altid velkommen til at komme forbi vores kreative værksted for at følge med i udviklingen.

 • RESULTATET

  Vi har glædet os til at vise dig, hvad vi er kommet frem til, og vi har næsten ikke sovet i nat. Er du tilfreds? Dette er et spørgsmål mange ikke tør spørge om, fordi man er bange for svaret. Det er vi ikke! Et succesfuldt projekt har brug for evaluering under hele processen. Det kan være nødvendigt at gå nogle skridt tilbage for at finde ud af hvad der virker, men vigtigere, hvad der ikke virker.

EVALUERING

En vigtig del af vores samarbejde, er at vi evaluerer på forløbet.
Det er også nu vi snakker om fremtiden. Er der andre ting vi kan hjælpe dig og din virksomhed med?
Det er her vi knytter stærke bånd. Hos os lader vi dig ikke bare sejle væk.
Vi følges ad for at sikre os at alt går efter planen

SKAL VI ARBEJDE SAMMEN PÅ DIT NÆSTE PROJEKT?
Send os en mail nu

Det er rigtigt behageligt at komme ud til ON!AD, da de er nogle rare mennesker. Der har hele tiden været god service og en bonus har været, at ON!AD altid gerne vil gå en ekstra mil, for at vi blev tilfredse!

Nordisk Tang