Planum ER street!

Planum Dance Studios


Planum er en af Aarhus’ største danseskoler etableret af en ung afrikansk fyr med en stor passion for dans og iværksætteri.

Det er et uomtvisteligt fact, at Planum ER mere street, ER mere nerve og ER flere følelser end andre dance studios. En fed fornemmelse som griber folk og som faktisk placerer sig direkte i et hul i markedet.

Payoffs for dancestudio Planum, Aarhus. Designet af ONAD

Visuel brandidentitet

Opgradering og historiefortælling.


Planum kom til os, da de ønskede en opgradering af deres eksisterende brand identitet og logo. Deres tidligere logo var hjemmelavet, og de ønskede nu en stil, som fortalte deres historie mere effektivt og skarpt.
Vi er ret fascinerede af hele historien bag brandet Planum og den ånd og nerve, som brænder i virksomheden, og som de giver videre til deres dansere og elever. Og netop denne historie førte os til udviklingen af deres nye logo, nyt printmateriale, visuelt indhold til sociale medier samt payoffs.

Drop quickfixet!

Idéen om en fælles visuel historie.


På rådgivningsfronten har vi hjulpet Planum med hele deres approach til markedet: Drop ideen om et quickfix til nye, hurtige medlemmer. Tal ikke til nye potentielle medlemmer, men tal til de nuværende elever – og så kommer nye automatisk til af ren og skær nysgerrighed og lyst til at blive en del af flokken.
Efter samme opskrift udarbejdede vi også ideen om en fælles platform med konkurrenterne i form af ’venskabelige challenges’ i stedet for ’ondt blod’.

Tagline design for Planum dance studios, Aarhus. Designet af ONAD.