Modigt design til en gammel kunde

Theatro – Bergen


Vores relation til Theatro i Bergen går flere år tilbage i tiden. Forpagteren af Theatro driver flere restaurationer og barer i Bergen, som vi gennem årene har hjulpet med forskellige grafiske og markedsføringsmæssige opgaver.

Et simpelt behov fra restaurationen om at få et mere fleksibelt og omstillingsparat menukort førte til et helt nyt udtryk for Theatro.

Vores opgaveløsning blev en ny og gennemtænkt løsning med et mere rent og enkelt look, hvor alle overflødige detaljer blev renset væk. Vores ønske om, at brandet og menukortet skulle være gennemskueligt og nemt at afkode, resulterede i et minimalistisk, eksklusivt sort / hvidt udtryk med store, modige fotos af interiør og bar.

Grafisk design af minimalistiske menukort for Theatro, Bergen
Ny visuel identitet og design af menu- og drinkskort til Theatro af ONAD

Opgaven

Håndlavet og funktionelt design


Vi producerer selv menu- og drinksbogen her på vores eget værksted, og alt er håndlavet, udskåret manuelt og samlet ved håndkraft. Enhver bog har været i vores hænder. Siderne i menu- og drinksbogen er udtagelige, således de nemt kan skiftes enkeltvis, hvis der skal rettes i menuen eller i prislisten.

Resultatet

Special løsninger fra værkstedet


Theatro blev så glad for den nye stil og det nye udtryk – og de overordentlig lækre materialer, som vi har produceret bøger i – at vi har udviklet flere slags menukort i samme stil på nye måder, til mange nye kunder. Vi udvikler special løsninger når vi får lov -og vi elsker det!

Minimalistiske menukort og grafisk identitet til Theatro, designet af ONAD, Aarhus

Se en kort film om hvordan vi arbejder..

Theatro menu


Vi filmede vores arbejdsprocess da vi producerede de håndlavede menuer til Theatro. Det var en spændende opgave da vi skulle indtænke flere specielle ønsker fra kunden.