RITE

Dare to enter the RITE world


Daringly strong… I enhver henseende. Så har du RITE!
RITE er snus og tyggetobak til det internationale marked. Et røgfrit alternativ som i højere og højere grad har vundet indpas i vores samfund. Ophavs- og idefolkene bag produktet kom til os, da de ønskede en edgy og modig tilgang til målsætningen om, at rulle en helt ny produktserie ud på verdensplan, på ekstrem kort tid.

Opgaven

komplet identitet i et skarpt univers


Opgaven var at opbygge et komplet brand og en grafisk identitet af en sådan karakter, at man kunne overtage hele det danske marked for snus og tyggetobak, uden at reklamere - og vi havde ét forsøg. Vel at mærke med Danmark som startpunkt og derefter distribution til 80 andre lande.
En visuel identitet af så ambitiøs karakter kan kun bygges på empiriske data. Og på baggrund af en skræddersyet trend- og tendensanalyse samt en detaljeret konkurrentanalyse udarbejdede vi en komplet strategisk plan for brandet– udelukkende baseret på evidens og grundig konceptuel designproces.

Vi vil være, hvor ingen andre er. Vi vil ligge, hvor ingen andre ligger. Vi vil lave noget, som ingen har set før. 1 produktlinje, 3 varianter og 6 emballagedesigns med en forfriskende ”less is more” - attitude.

Tidløst design

Urban Minimalisme


I stedet for bare at designe emballage har vi skabt et komplet univers, der i ligeså høj grad er livsstil og attitude som det er produkt. Udviklingen af identiteten spænder over alt fra navnegenerering, udvikling af tagline samt strategisk ståsted, til logo, emballage, designmanual, fotoshoot, grafiske elementer, merchandise, diverse POS materialer og sit helt eget magasin.

Designudtrykket har været det vigtigste element – et tidløst udtryk, der kan leve i flere segmenter i flere år. Det er underspillet og cool, så pakkerne skiller sig markant ud på hylderne. Helt i tråd med produktets smagsmæssige egenskab, som netop skiller sig ud ved ekstraordinær styrke. RITE indkapsler den urbane minimalisme, hvor kvalitet er i højsæde og der er plads til kant og underspillet skæv humor.

RITE-projektet hænger uløseligt sammen med vores Ministry of Snus-case, som du også finder her på vores site. RITE er første produktlinje fra Ministry of Snus, men bestemt ikke den sidste.

Besøg siden her: ministryofsnus.com/rite

Roll up banner design