Design af wordpress hjemmesidetil kunsteren, Ken Zier.

En ærlig og personlig hjemmeside


Vi fik til opgave at designe en ny hjemmeside til Ken Zier. En moderne maritim kunstner, der på nyfortolket vis varetager det maritime kunsthåndværk til stor international anerkendelse. En boheme-type, der dyrker dét at sætte sig ned i naturen og male det, han ser.

Opgavebriefet fra Ken Zier omfattede komplet design af ny visuel identitet, photoshoot, hjemmeside med webshop samt udvikling af logodesign. Rent lavpraktisk var det en del af vores løsningsplatform, at Ken Zier udtrykkeligt har ønsket fremadrettet selv at kunne foretage ændringer i hans webdesign og i hans webshop. Dette ønske ligger til grund for vores tekniske overvejelser – og derfor leveres det endelige site også med undervisningslektioner.

hjemmeside design af ken zier wordpress hjemmesiden. Designet af ON!AD grafisk design bureau

Luft og ro til fordybelsei den nye hjemmeside

Hvem er Ken Zier?


På det overordnede designmæssige niveau var det en kæmpemæssig udfordring at parre en kunstnerisk traditionsbundethed med nyfortolkning i hans nye visuelle identitet og hjemmeside. Derfor har vi haft fokus på at give det overordnede visuelle univers og udtryk samt værkerne den luft og tid til fordybelse på hjemmesiden, som de kræver og fortjener.

Fokus på personlighed

Den kreative proces


Væsentlig for os var det, at Ken Zier skal handle mere om Ken Zier selv. Hvem er han, hvordan er hans tilgang til den kreative proces – og hvorfor? Alt, hvad vi har skabt, har derfor taget udgangspunkt i ham. På den måde er hans logo også opstået som en rentegnet fortolkning af hans egen signatur. Vores samarbejde med Ken Zier har været en kreative rejse ned i en kunstners taktile verden og indsigten har givet os en masse inputs til fremtiden.

Nyt hjemmeside logo. Rentegnet af ON!AD grafisk design bureau i Aarhus

Atelier fotografering

En kunstners arbejde


I Ken Zier´s atelier har vi udført arbejdende fotografering af ham og hans værker, og det har været et interessant og sjældent privilegium at komme så tæt på en arbejdende kunstner.