Editorial design

Le Management


Le Management er ét af Skandinaviens største modelbureauer med kontorer i både København, Stockholm, og Hamburg – og headquarter i Aarhus. Gennem længere tid har vi løst forskellige grafiske opgaver for virksomheden – og supporteret en inhouse grafisk medarbejder.

Vi har været hyret som ekstern konsulent til at tænke de større tanker og linjer i forskellige projekter. Le Management er drevet af og med god stil, og derfor mærkede virksomheden på et tidspunkt et behov for at profilere sig skarpere og mere professionelt mod egne modeller.

Indehaveren ønskede derfor en lækker guideline til modellerne omkring, hvad de kunne forvente sig af en opgave på et set – beskrivelser af forberedelser op til, under og efter et shoot.

Design af bogomslag lavet af ON!AD
Billede af bog designet af ON!AD

Opgaven

Guidelines og stærkt håndværk


Vi udviklede en brand-håndbog, som på en lækker, indbydende og professionel vis giver nøjagtige guidelines til bureauets modeller. Vi havde frie tøjler til opgaven, og vi lagde stor vægt på kvalitetsoplevelsen i bogen. Den lange, halv-kedelige tekst blev delt lækkert op og krydret med smukke fotos fra virksomhedens eget billedkatalog.

Bogen er trykt i et ekstremt lækkert materiale og derefter håndsamlet på vores værksted med skruer. Løsningen blev, som vi ønskede, et helt andet og meget mere eksklusivt og gennemført udtryk – en bog, som modellerne rent faktisk har lyst at gemme og beholde.

Vi elsker kreative kunder

Sparringspartner


I dag fungerer vi stadig som sparringspartner for Le Management indenfor det kreative område, hvilket vi anser som et stort skulderklap, da vi har med en usædvanlig kreativ kunde at gøre i sig selv.

Foto at plastik visitkort design af ON!AD