CULT Hamp emballagedesign & produktunivers

Space out on energy!


Indehaver og producent - Royal Unibrew kom til os med opgaven. De ledte efter nogen med forståelse for brandet, som også var i stand til at arbejde kommercielt med illustration. Briefet lød på; noget weird med hamp & aliens og så stak det ellers bare af derfra.

Til emballagedesignet har vi mixet flad grafik med sprudlende illustration for et unikt udtryk, der stadig har relation til designet på de andre varianter. Vi har defineret en farvepalette i neonegrønne nuancer og kælet for de små finurlige detaljer, så man rigtig kan gå på opdagelse i designet.

Grafisk design af hele pakken

Out of this world


Udover emballagedesign, bød opgaven også på et væld af andre delopgaver. Vi udviklede overordnet et komplet koncept/univers til at understøtte produktet og har designet alt Instore salgsmateriale, samt grafik til outdor kampagnen.

Universet trækker på popkulturelle tegneserie referencer, som sammen med unika alien karakterer, danner ramme for en hel visuel fortælling spækket med god energi!

Foruden A3 plakater, hyldesvirpere, og displays mm. har vi også designet merchandise i form af en illustrativ t-shirt og en bøllehat med custom mønster design.

Illustration

En helt essentiel del af projektet indebar udviklingen af alien karaktererne og alle de omkringliggende illustrationer som spiller en helt essentiel rolle i den generelle branding a produktet.

Worldbuilding

Gennem diverse eksperimenter og visuel historiefortælling, fik vi bygget en verden op omkring de “skæve” karakterer.

Digital tilstedeværelse

Animation


Sidst men bestemt ikke mindst, har vi produceret små animationer til SoMe. Et led i processen hvor universet virkelig kommer til live og alt det hårde arbejde for alvor får ben at gå på.

Find Cult Hamp hos din lokale købmand landet over!

Se mere fra CULT her

Behind the scenes

Her får du et behind the scenes indblik I tilblivelsen af Cult Hamp!