Haive VodkaFeinschmecker med honning

Emballage Design


Vores designarbejde med HAIVE er opstået på baggrund af vores mangeårige samarbejde med og tætte relation til CULT. Rent faktisk er det ikke CULT, der står bag HAIVE, – men det er de samme interesser, der arbejder bag begge brands.

HAIVE er vodka baseret på store mængder honning. Et produkt rettet mod dedikerede feinschmecker, som sætter pris på eksklusiv vodka og rom.

Emballage design af Haive Vodka Flaske designet af ON!AD Grafisk Bureau
Bikube designet som femte element af ON!AD

Opgaven

Hurtig afkodning


Netop på grund af målgruppen var det vigtigt for projektet, at HAIVE fik et stilrent, skarpt udtryk med et eksklusivt look, så man forholdsvis hurtig afkoder kvaliteten og prisniveauet.
Bikuben er HAIVEs fundament. Både indholds- men også designmæssigt. Vi har udviklet en grafisk udgave af kuben som HAIVEs bærende ’ansigt’ udadtil. Kuben fremstår let, elegant, enkel og eksklusiv.

Sammen med HAIVE-holdet deltog vi i udvælgelsen af selve flasken, som ved produktionen alle bliver nummererede. Kvaliteten af etiketten har været et bærende element for høj signalværdi, og den har derfor fået en lækker overfladestruktur for på håndgribelig vis at signalere eksklusivitet.

Resultatet

Prisvindende professionelt håndværk, med masser af personlighed!


Af samme årsag har vi brugt guldfolio til de øverste gyldne streger og selve logoet på etikken. Og skråskriften nederst på etiketten sender signaler om et håndlavet produkt med en høj grad af professionelt håndværk og med masser af personlighed.

Også på bagsiden af flasken har vi skabt plads til oplevelser. Vi har udviklet en bagsideetiket, hvorpå medarbejderne i produktionen manuelt med håndskrift noterer batch-nummer og bottle-nummer.

Fremadrettet arbejder holdet bag HAIVE videre på at introducere vodkaen til eksklusive restauranter og barer herhjemme og i udlandet.

Denmark Vodka of the year medalje