CULT

EN SOULMATE I TID OG UDTRYK


Siden år 2000 har vi fungeret komplet som CULTs inhouse reklamebureau. Intet over – intet under. I et teamwork med CULTs egen marketingafdeling har vi i snart 20 år samarbejdet omkring planlægning af alle salgsfremmende tiltag, marketingsmæssige fremstød og markedsføringsmateriale.

Vores tætte samarbejde har været muliggjort af vores mangeårige naboskab. Den nære relation er trods skiftende samarbejdspartnere og organisationsændringer i CULTs egen marketingafdeling blevet effektivt bevaret og løbende udbygget.

Foto af CULT emballage gennem tiden design ON!AD
CULT logo redesignet ON!AD

Ansvarsområder

All-round samarbejdspartner


Vores ansvarsområde gennem årene har blandt andet været at sikre alle kampagner et ensrettet udtryk, så CULTs egen marketingafdelings fremtidige håndtering og eksekvering bliver så nem som mulig. Vi har varetaget alle tænkelige marketingsmæssige og grafiske opgaver gennem årene som grafisk design, emballagedesign, fotografering, skilte, displays og instore materiale og merchandise til værtshusene.

Derudover har vi sikret CULT deres visuelle udtryk på sociale medier. I de senere år har vi designet og foranlediget et nyere og mere moderne CULT-udtryk som eksempelvis et redesign af CULT-logoet.

Sparring i medgang og modgang

Årelangt samarbejde


Det er ikke forkert at sige, at vi er vokset op sammen med CULT. Vores virksomheders rejser side om side har i kraft af vores årelange, markante samarbejde været parallelle – og vores succeser og lærepenge ofte sammenfaldende.

I samarbejde med CULT har vi skrevet CULT-historie, – og forbinder du den dag i dag CULT med kant og personlighed, skyldes det bl.a. os.