Vi vil gerne dele ud af vores skattekammer i disse corona hjemmetider.. Design ressourcer og kreative værktøjer. -helt gratis..

Gratis photoshop brushesfra Grzegorz Rutkowski.

Download her

Gratis malebog til din lockdown

Download

Vi elsker holo! Og her har du en helt gratis EPS (vektor fil) med nogle fede holografiske mønstre.

Gå til download site

Komplet guide og gennemgang af serigrafi trykkens fede verden!

Gå til blogindlæg

Graphic Pear - En super fed mockup side vi ofte bruger. Kvalitetet er rigtig høj og der er meget forskelligt.

Gå til Graphic Pear

Peter McKinnon. I vores øjne den bedste blogger omkring foto og video! Her er der tutorials, test. tip og triks til mange år.

Peter McKinnock - Youtube kanal

Mangler du skrifttyper? Fra denne side er der et hav af fede skrifttyper. De fleste er demoer, så skal man bruge alle snit, må man op med tegnebogen! :)

Gå til download site

Download de helt originale Old School-web fonts. // early 90´s

Gå til download site

Download en gratis pakke med 140 metal gradienter til photoshop

Gå til serigrafi tutorial

CREATE - TAKE CARE - SLEEP - REPEAT

Brevlinje design med visitkort, kuvert, kuglepen og mappe.

Har du også Corona kuller?Vi deler vores kreative værktøj, så du kan GO CREATE!

Indespærret, hvad skal man så lave.? Vi sidder lige nu de fleste sammen eller alene derhjemme. Dagene er lange. Man kan måske godt få lidt klaustrofobi af det hele. Vi kender det! Hjernen og kroppen kræver at blive underholdt. Man kan godt få lidt kuller.. Men hey! der er håb. Efter Corona lockdown er vi alle blevet tvunget til at genopdage og omstrukturere vores hverdag. Rutinerne er blevet afbrudt. Men dette kan medføre noget nyt og udfordrende til os selv.

“Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up.”

Vi er tvunget til at stoppe op. Mærke os selv. Se vores børn. Måske enda have lidt tid til os selv. Genopfinde kreativiteten der ligger gemt i os alle. For det gør den.. Hvis du kigger godt efter. Så er den der 😉 Picasso sagde engang “Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up.”

Vi siger det, som det er. Der er en enorm stor sandsynlighed for, at vi vil have kæmpestor gavn af at stoppe lidt op og mærke os selv og finde vores indre legebarn frem. Brug tiden til at være kreativ. Lav musik, skriv et digt, mal et billede, skriv en musical – I alle store katastrofer gennem verdenshistorien er der sket en opblomstring af kreativitet og medmenneskelighed. Vi må ikke lad Corona stoppe os. Vi skal stå sammen, passe på hindanden. – Vi er “alene”, men rustet til tænderne med en fri fortolkning af vores samtid og kreativ tilgang!

Vi har samlet en stor kollektion af forskellige kreative ressourcer til frit brug. Alt er gratis. Kureret af vores designere. Der er bl.a Adobe tutorials,mockups, gratis skrifttyper, freeware, malerbøger, film osv osv. Alt det gode fra vores skattekammer.