Smil til fotografen!

Foto opgaver er en stor del af vores daglige arbejde med vores kunder.
Vi brænder for at fange unikke øjeblikke og varetager alt fra store foto shoots til portrætter, visuelt indhold til sociale medier og packshots af alle slags produkter.

Foto fluen på væggen.

En interessant og ekstremt udbytterig fotosession kan også være, at vi følger dig og din virksomhed en hel dag eller i et andet defineret tidsrum. Fotos kan på den måde være med til at fortælle din historie om dit brand og dine produkter, og en sådan fotoserie er oplagt visuelt indhold til dine sociale medier.

stort eller småt?


Vi har plads til alle slags foto opgaver.

De store foto-shoots er altid en oplevelse, og vores tekniske udstyr, samt fysiske faciliteter her i huset giver mulighed for, at setuppet kan rumme rekvisitter, hvor næsten kun fantasien sætter grænser. Vi rydder vores lagerbygning og sætter scenen fra bunden – med ret utrolige og fantastiske resultater.
Der er intet som at være på set med et fuldt crew, og vi nyder virkelig den magi som opstår når vi arbejder sammen med modeller, makeup-artister og stylister.

Se et eksempel her

Arkitektur Fotos

Vi har stor erfarring med et væld af forskellige foto opgaver, omend du mangler fotos til din webshop, din instagram, hjemmeside eller noget helt fjerde.
En af vores spidskompetencer er dog fotografi af arkitektur. Her rykker vi ud og fanger bygninger og konstruktioner fra deres absolut bedste vinkel, så jeres hårde arbejde kommer til sin ret.

Packshots skal være af høj kvalitet

Packshots er ikke nødvendigvis ’bare’ packshots i traditionel forstand. Motivet kan være i alle størrelser og behøver ikke at være ’en død ting’.

Vi laver mange packshot-sessions med modeller. Uanset din opgavetype omkring fotografering – tag fat i os og tal med os. Så kan vi ret hurtig sætte ord på, om vi er den rette partner for dig.

Lad os høre din idé?

Har du brug for at møde os over en kop kaffe eller en snak over telefonen for at se om vi er et godt match, så tag kontakt til os. Hos os bliver du mødt med åbne arme og et smil uanset dine behov. Brand, identitet eller logo design. Vi kan hjælpe dig.

TLF HQ: +45 70208312