we.design.packaging

Emballagedesign - Grafisk design & konceptudvikling

Det handler om troværdighed og oplevelser med produkt- og emballageudvikling.

Emballagedesign er et område, som kræver en partner og designer med erfaring og enorme kompetencer – og med vilje og evne til at opnå den rette forbrugerindsigt. Når vi arbejder med produkt og emballagedesign, er det med udgangspunkt i jeres brand. Vi får emballagedesignet til at afspejle jeres målgruppe, så der er en rød tråd hele vejen igennem. Emballagen skal mere end bare indeholde dit/jeres produkt. Det er designet på emballagen, der skal formidle hele virksomhedens og brandets værdisæt, produktets funktionalitet og virksomhedens DNA.

Med mere end 20 års erfaring med produkt og emballagedesign, har vi mødt og arbejdet med mange brands. Store såvel som små og allesammen med samme udgangspunkt om at udvikle løsninger, som lever op til og overgår alle forventninger til design og funktionalitet.

Vi har mødt mange forskellige problemstillinger med hensyn til produkt og emballagedesign, som har rustet os til at have den helt rette fremgangsmåde og tilgang til det at arbejde med produkt- og emballagedesign.

Træk →

Emballage der får sanserne i spil

Emballagens design skal være funktionelt og pirre sanserne.

Vi elsker processen, hvor vi skaber en løsning med alle sanser. Dufte, følelser, det taktile, visuelle oplevelser – ja sågar lyde – er i spil, når vi i vores grafiske værksted udvikler emballagedesign.

Og netop vores arbejde i værkstedet er i fokus, når vi udvikler den helt rette fysiske og håndgribelige løsning, der skal sælge dit produkt fremadrettet. Med et emballagedesign giver vi dit produkt et ansigt, som kan formidle det budskab og den fortælling, der er grundstenen i virksomhedens brand.

Vi er med hele vejen

I langt de fleste tilfælde er vi en del af projektet helt fra de første tanker omkring produktudviklingen. Det giver os en solid basis for forståelse af brand og målgruppe, hvilket giver en god grobund for design af jeres emballage.

Ofte er vi selv en del af målgruppen – og hvis ikke, dygtiggør vi os, og tilegner os viden med analyser og meningsmålinger som eksempelvis markedsrapporter, blindtests osv.

Fødevareemballage

Skal du have designet emballage til fødevarer? Så har vi også den fornødne viden og erfaring til dette. I forbindelse med emballagedesign til fødevarer er der mange ting der skal tages højde for. Eksempelvis er der krav til emballagen for bestemte fødevaretyper.

Du kan finde flere oplysninger om design af emballage til fødevarer på siden “emballagedesign til fødevarer“. Her har du også mulighed for at læse mere om, hvilken betydning emballagens design har f.eks. i forbindelse med køb, eller hvilke praktiske overvejelser vi gør os i forbindelse med emballagens design.

MERE OM FØDEVAREEMBALLAGE

Hvad er dit projekt? Lad os tage en uforpligtende snak. Hos os bliver du mødt med åbne arme, uanset dine ønsker og behov.

TLF.: +45 70208312

Gennemtænkt emballagedesign

Når man skal vælge det rigtige design til emballagen af ens produkter, er det vigtigt, at man allierer sig med en erfaren partner, som har de kompetencer, som skaber succes. Det er vigtigt, at man vælger en partner, som både forstår markedet, forbrugernes adfærd og har et indgående kendskab til dit brand.

Når man skal vælge det rigtige design til emballagen af ens produkter, er det vigtigt, at man allierer sig med en erfaren partner, som har de kompetencer, som skaber succes. Det er vigtigt, at man vælger en partner, som både forstår markedet, forbrugernes adfærd og har et indgående kendskab til dit brand.

Hos ON.AD finder du sådan en partner.

Her tager vi altid udgangspunkt i lige netop jeres produkt og brand, når vi sammen vælger det helt rigtige design og materiale, så I får emballage, der matcher det produkt, som I gerne vil have afsat.

Der er flere faktorer, som spiller ind, når man skal designe emballage, og hos ON.AD har vi stor erfaring og viden på dette område, som vi hver eneste dag gør brug af, når vi hjælper virksomheder med emballagedesign, som skaber værdi.

Emballage design der pirrer sanserne

Når vi løser en opgave med design af emballage, bringer vi alle sanserne i spil. Når vi udtænker en løsning på jeres behov for design af emballage, tænker vi både over dufte, valg af materialer, det visuelle udtryk og brugervenlighed. Vi inddrager endda lyde i processen, da alle sanser har en betydning, når det kommer til at gøre dit produkt til det foretrukne valg på hylden. Vi giver dit produkt et ansigt, der effektivt sælger dit brand og de værdier, som er grundstenen i jeres brand.

Målrettet design emballage

Vi er ved jeres side under hele processen. Fra idéudviklingsfasen til det færdige produkt. På vores grafiske værksted, hvor idéerne skabes og kommer til live, knokler vores dedikerede medarbejdere for at skabe emballage, som effektivt kan repræsenterer og sælge jeres brand og produkter i fremtiden. Vi har en solid forståelse for brand og målgruppe, og med denne forståelse skaber vi værdi for en lang række virksomheder.

Lang erfaring med design af emballage

Hos ON.AD har vi mange års erfaring på området, og vi har både hjulpet store og små brands med design og udvikling af emballage. Uanset om vi hjælper en store eller små virksomheder, tager vi altid udgangspunkt i lige netop jeres behov. Vores ambition er at udvikle løsninger, som lever op til alle jeres forventninger med hensyn til design og funktionalitet.

Vi står ved jeres siden hele vejen igennem, og vi er først tilfredse, når I er. Vi har stor viden på området, og sørger for at have fingeren på pulsen i forhold til den nyeste viden på området om emballage, markedsføring, kundeadfærd og meget andet. Vi anvender effektivt data i processen, så I får en løsning, der bygger på målbare strategier.

Emballageudvikling til fødevarer

Der er særlige regler, som gælder, når man skal designe emballage til fødevarer. Hos ON.AD har vi helt styr på disse regler, og kan sagtens hjælpe jer på dette område. I kan læse mere om gældende regler her på vores hjemmeside, så I kender til retningslinjerne, når vi mødes.

Kontakt os med dit behov for emballage udvikling

Vi glæder os til at høre din idé, og hjælpe dig med at føre den ud i livet. Vi er altid klar på en kop kaffe og en uforpligtende snak, hvor vi hører mere om din ide. Vi kan også tale over telefonen eller udveksle e-mails, hvis dette passer bedre. Hos os mødes alle med et smil uanset branche, produkt, værdier eller andet. Vi har både hjulpet store og små virksomheder, og vi hjælper også gerne jer med løsning på emballage, som effektivt opfylder jeres krav og ønsker.

Kontakt os i dag, og lad os sammen finde et passende tidspunkt for et møde, så vi kan komme i gang med udviklingen og fremstillingen af jeres emballage.