DETAIL OG
ON-TRADE

DETAIL OG
ON-TRADE

Synlighed og aktivering

Vores historik tilsmiler os med en kæmpe stor erfaring inden for marketing i detailbranchen. Gennem vores levetid her i virksomheden har vi projekteret og udarbejdet alt, hvad man kan drømme om, indenfor POS-materiale, messestande, storformatprint, diplays, inventar og vinduesdekorationer.

Vi arbejderfor dine kunder


Vores tilgang..

Vores tilgang er altid dine kunder. Hvad trigger dem i butikken – og hvorfor? Vi dykker ned i analysearbejdet, og skaber den løsning, som virker for dig og dit brand.

Samtidig kan vi se, at jo mere vi som samfund trykker på online-speederen, – jo mere liver den håndgribelige outdoor marketing op. Der er et stadig voksende behov for den rette markedsføring in real life som bilreklamer, billboards, facadelogoer, skilte, bannere, pyloner og byggepladsskilte.

Vi arbejder aktivt og innovativt med dit POS materiale og nøjes sjældent med at designe og producere det gængse materiale.

Kontakt en af vores Art Directors og hør lidt mere.

On-trade kampagner

Har du brug for hjælp til on trade marketing i restaurationsbranchen, trækker vi igen på vores mangeårige erfaring med netop dette segment. Vi hjælper dig med den del af løsningen, du har brug for, – men reelt kan vi projektstyre en komplet kampagne med events, produktlanceringer, klikrammer, skærme, happenings og dekorationer.

En løsning indenfor detail, outdoor eller on trade kobles typisk sammen med de øvrige relevante platforme og kommunikationskanaler, så totaloplevelsen understøtter dit budskab, dit brand og dit projekt fuldstændig.

Lad os høre din idé?

Har du brug for at møde os over en kop kaffe eller en snak over telefonen for at se om vi er et godt match, så tag kontakt til os. Hos os bliver du mødt med åbne arme og et smil uanset dine behov. Brand, identitet eller logo design. Vi kan hjælpe dig.

TLF HQ: +45 70208312