En hjemmeside gør dig præsentabel online!

Måske har I allerede et website – og måske fungerer jeres nuværende hjemmeside efter hensigten? Men er det ’godt nok’ – og måske kun lige ’godt nok’? Er kvaliteten af jeres online ansigt udadtil reelt god nok til at skabe den virkelighed omkring jeres virksomhed, som I ønsker, at omverdenen oplever?

GKV Ark Hjemmeside Design Mockup

Lever jeres hjemmeside op til nutidens krav?


Jeres hjemmeside bliver altid vurderet. Hele tiden.

I dag bliver vi som virksomhed bedømt online hver eneste dag.

Vores samarbejdspartnere, kunder og medarbejdere identificerer sig med vores budskaber online. Det er vigtigt som aldrig før, at intet er overladt til tilfældighederne, og at jeres online løsninger er professionelle og gennemtænkte i hver eneste lille detalje.

Et dyrt, komplekst website eller store dyre SO-ME kampagner er ikke nødvendigvis det bedste for netop jer. Vi sætter en stor ære i ikke at overkomplicere behovet for en løsning.


Re-design af webdesign eller ny hjemmeside fra bunden?

Vi udarbejder jeres website enten fra scratch – eller tager udgangspunkt i jeres nuværende løsning. Måske har I selv krav til den tekniske platform (CMS-systemet), og ellers løser vi opgaven med
brugervenlige, anerkendte systemer, som naturligvis er responsive og imødekommer alle aktuelle tekniske krav og behov for visuelle muligheder.

I vælger selv, om I ønsker at tage over, når vi har præsenteret jer for den færdige løsning. Vi guider og skoler jer gerne, så I selv er klædt på til at varetage opdateringer på jeres website. Eller I kan lægge det hele i vores hænder og lade os stå for jeres hjemmeside.


Sælg online med en webshop.

Er I klar til at rykke jeres salg online? Øg jeres salg med en gennemtænkt e-commerce løsning, som er optimeret til punkt og prikke.

Vi kommer ikke uden om at nethandel er kommet for at blive, derfor er det en oplagt mulighed for at forbedre jeres bundlinje.

Mange foretrækker muligheden for at købe på nettet og med en gennemarbejdet webshop, har I mulighed for at imødekomme flere af jeres kunders behov, uden at det kræver en enorm omstrukturering af jeres organisation.

Send en mail til vores online ansvarlige.

Lad os høre din idé?

Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes uden løse ender, og de kan optimeres fra oven af at formidles stort uden brug fra optimering af presse.

TLF HQ: +45 70208312