Sociale medier er jeres talerør til kunderne!

Måske har I allerede en Facebook profil, Instagram og LinkedIn – og måske er I også aktive på sociale medier? Men hvordan får I jeres målgruppe til at interagere med jer på de sociale medier og fungerer jeres nuværende sociale medier overhovedet efter hensigten?

Hvordan benytter I sociale medier?


Sociale medier handler om at skabe interaktion.

Sociale medier er jeres virksomheds stemme til jeres kunder.

Hvordan skaber I interaktion på jeres sociale medier? Måske gør I brug af hashtags og/eller opfordrer til interaktion på eksempelvis Facebook opslag?

I virkeligheden handler det om at holde den røde tråd, så I fremstår autentiske og kunderne fortsat har interesse for at følge med.


Er jeres identitet formuleret på jeres sociale medier?

Det kan være svært at få et ord indført på de sociale medier, kampen om opmærksomhed er hård.

Derfor er det vigtigt, at det hele tiden fremgår klart for kunderne, hvilke budskaber i deler. Jeres målgruppe skal på tværs af alle platforme kunne genkende jeres brand og det kan godt være sværere at leve op til end man lige tror.

Sociale medier er et fantastisk redskab, hvis det udføres korrekt. Vi hjælper jer til at få et bedre overblik over jeres muligheder for at skabe en klar identitet på de sociale medier.


Sociale medier. Du slipper ikke. Det er her, for at blive.

De sociale medier er jeres talerør til omverdenen. Vi hjælper jer med at planlægge og udarbejde visuelt content i tråd med jeres brand og identitet. Den rette afvejning af
kommunikationstype, medie, hyppighed og økonomi.

Vi involverer os i jeres SoMe-strategi så dybt, som I ønsker. Vi kan arbejde sammen om løsningen, – eller vi kan tage helt over for jer.

Send en mail til vores online ansvarlige.

Lad os høre din idé?

Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes uden løse ender, og de kan optimeres fra oven af at formidles stort uden brug fra optimering af presse.

TLF HQ: +45 70208312