Praktikplads som grafisk designer

Brænder du for grafisk design og visuel kommunikation? Kunne du tænke dig at arbejde med visuel kommunikation med mulighed for at have indflydelse på den grafiske designproces for store såvel som små brands? Lige nu søger ON!AD dygtige grafisk design studerende, som er på udkig efter en praktikplads inden for grafisk design og visuel kommunikation! Med en praktikplads som grafisk designer hos ON!AD, har du mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for grafisk design og visuel kommunikation.

Vi søger en grafisk design studerende, som har mod på at blive udfordret. Du vil få ansvar for grafiske designopgaver, hvor der hele tiden skal være fokus på autenticitet og branding.

ONAD søger grafisk design praktikant
Rock hand graphic design

Bedste praktikplads til grafisk design studerende

ON!AD er en praktikplads til dig, som er klar til at føre den viden du har fået inden for grafisk design og visuel kommunikation ud i verden. Med en praktikplads som grafisk designer hos os, får du mulighed for netop det. Derfor mener vi, at vi er den bedste praktikplads til kommende grafiske designere.

Som praktikant inden for grafisk design og visuel kommunikation hos os, forventer vi, at du kan:

  • Strukturere dine designopgaver.
  • Benytte dig af Adobe programmer såsom Photoshop, Indesign og Illustrator.
  • Samarbejde med et hold af dygtige grafikere.
  • Overholde deadlines for vigtige designopgaver.
  • Danne et overblik.
  • Tænke og eksekvere grafisk design og visuel kommunikation.

Vi søger dygtige grafisk design studerende til praktik

Har du sans for visuel kommunikation og grafisk design? Så er du den helt rette til at søge en praktikplads som grafisk designer her hos os! Vi har eksisteret siden 1999 og der er dermed også mange erfaringer, som vi har fået igennem tiden, som du kan lære fra os og få gavn af. Hvis du er en dygtig grafisk design studerende med sans kreativ kommunikation, så vil vi hellere end gerne høre fra dig vedrørende praktik.

Hos os vil du også få mulighed for at have indflydelse på designprocesserne. Der er frie tøjler, så længe at det endelige produkt, som du udarbejder lever op til den kvalitet, vi gerne vil have at vores kunder får.

Grafisk design element

Praktik som grafisk designer i det nordlige Århus

Vores grafiske design bureau befinder sig i det nordlige Århus, hvor der er let tilgang via motorvej eller offentlig transport. På Lægårdsvej 24 i det nordlige Århus, befinder vi os i samme bygning som CULT, som også er en af vores kunder, som vi løser grafiske designopgaver for.

Ikke en eneste opgave er den samme, derfor vil hver grafiske designopgave blive tilgået på en ny og kreativ måde. Som grafisk design praktikant hos os, skal du derfor være indstillet på at være innovativ i din tilgang. Vi forsøger altid at skabe løsninger, som er ud over det sædvanlige, denne tilgang ønsker vi også fra dig.

Er du vores næste grafisk design praktikant?

Hvis du er interesseret i at komme med på vores hold, så er du mere end velkommen til at sende os en ansøgning. Vi er hele tiden på udkig efter grafisk design praktikanter, som er dygtige og ønsker at arbejde med kreativ kommunikation.