Hvem er I som virksomhed?

Hvad er jeres eksistensberettigelse, – og er I enige om den nøjagtige opfattelse af jer selv og jeres brand? Definerer og prioriterer I jeres værdier ens? Og hvad med jeres målgrupper, – vil I alle kunne give en enslydende karakteristik af dem?

Hvem vil hvad?- Og vil I det samme?


Vi siger det, som det er…

Der er en enorm stor sandsynlighed for, at også din virksomhed vil have kæmpestor gavn af et brand- og identitetstjek i en brand workshop hos os. I langt de fleste virksomheder er situationen den samme: Vi tror, at vi ved, hvad vi vil. Og vi tror, at vi ved, hvor vi skal hen. Men reelt hører vi ofte lige så mange svar og versioner af en strategi som antallet af medarbejdere samlet omkring bordet.

Kontakt vores workshop ansvarlige.

Vores brand workhop..

Brand workhoppen tager udgangspunkt i flere anerkendte analyseredskaber, som vi har forenet, finpudset og simplificeret. Derefter har vi ’delt kagen op i flere stykker’ og udviklet et lærerigt værktøj, som på en sjov og legende måde giver jer den ene ærlige aha-oplevelse omkring jeres brand efter den anden.


Et brand spil..

Vi samles vi til en struktureret, guidet og kreativ debat udformet som et ’brand-spil’. En kreativ workshop omkring vores runde bord er samtidig en optimal mulighed for at lære hinanden at kende – på et meget dybere og mere brugbart plan end ved traditionelle briefings- og projektmøder.

Tag fat i os!

Du er altid velkommen her hos os. Slå på tråden eller skriv til os og fortæl os om dit behov – og hør vores bud på en løsning. Hvem ved, – det kan være starten på noget stort!

TLF HQ: +45 70208312