Vi elsker papir!

Et medlem af ON!AD familien er vores helt eget inhouse trykkeri. Faktisk kan det være vanskeligt nøjagtig at sætte ord på HVOR STOR en fordel, det er, for vores kunder, at vi har eget trykkeri i huset.

Grafisk design af menukort

Tryksværte og ...


Analog kærlighed

Vores print- og trykfaciliteter spiller ofte en fuldstændig afgørende rolle i vores projekter, og giver os muligheden for at hjælpe dig med din markedsføring på en helt unik basis.

Trykkeriet er en bærende del af vores grafiske værksted og giver os en fantastisk mulighed for at bevare den analoge, håndholdte tilgang til vores grafiske arbejde. Vi elsker at teste os frem til den bedst mulige version af en opgaveløsning.


Vi kan trykke på alt..

Vi kan trykke stort set hvad som helst for dig. Bannere, hæfter, bøger, roll-ups, plakater, løsblade, flyers, postkort, visitkort, brevpapir, konvolutter og papirblokke. For at bruge en god, gammel floskel – kun din fantasi sætter grænser.


Billigtryk.dk

Vil du vide mere om vores inhouse trykkeri? – tjek vores printshop: www.billigtryk.dk

Gå til vores printshop

Lad os høre din idé?

Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes uden løse ender, og de kan optimeres fra oven af at formidles stort uden brug fra optimering af presse.

TLF HQ: +45 70208312