GKV Arkitekter

Fra kulturkløft til moderne tegnestue


Vores samarbejde med Gandrup Krabbe Vang arkitekter er på flere plan både udfordrende og komplekst.
Én ting er 3 unge, målrettede herrer, der på cool og stilfuld vis driver en tegnestue. Noget andet er et komplet generationsskifte med alt, hvad dertil hører af kulturkløft og komplet forandring af visuel identitet, grafisk univers og tone of voice.
Midt i denne kompleksitet blev vi tilkaldt for på ekstern vis at løfte virksomhedens grafiske identitet fra det tidligere Gudnitz-udtryk til en strømlinet, effektiv, moderne og kompetent arkitekttegnestue.

Se hjemmesiden her: www.gkv-ark.dk

Opgaven

Stemningsskabning og visualisering


For GKV arkitekter har vi udarbejdet komplet ny visuel identitet bestående af nyt brand, logodesign og komplet webdesign – herunder kodning af hjemmeside i WordPress. Vores primære fokus har været på at skabe den rette beskrivende, enkle og samtidig cool stemning omkring tegnestuen – både visuelt men også i tekstforfatningens tone of voice. Derfor har et grundelement i vores opgaveløsning været omfattende stemningsskabende fotografering af både cases, arbejdsflow og medarbejdere.

Vi har løst et utal af opgaver for tegnestuen – herunder al tekstforfatning inkl. pressemeddelelser, nyhedsindlæg, design af ny bygningsfacade, pylon mod den trafikerede Strandvej, udvikling af eksklusive projektmapper, muleposer, notesblokke og ny brevlinie.

En transformation


En vigtig detalje ved vores samarbejde med og opgaveløsning for GKV arkitekter er, at tegnestuen netop specialiserer sig i transformationsarkitektur. At skabe nyt ud fra eksisterende. Implementering af begrebet transformationsarkitektur har derfor været et must-have i vores endelige resultat.

Vores arbejde har på samme måde været en transformationsproces, som vi har guidet tegnestuen igennem. En ny visuel kultur - men med de gamle fuger i væggene og med en stor respekt for historien. Vigtigst for os er, at personale og ledelse kan genkende sig selv i det nye udtryk efter endt transformation.