DETAIL, OUTDOOR & ON-TRADE

DETAIL, OUTDOOR & ON-TRADE

Synlighed og aktivering

Vores historik tilsmiler os med en kæmpe stor erfaring inden for marketing i detailbranchen. Gennem vores levetid her i virksomheden har vi projekteret og udarbejdet alt, hvad man kan drømme om, indenfor POS-materiale, messestande, storformatprint, diplays, inventar og vinduesdekorationer.

Kia SUP Surf Tour outdoor reklame design

Vi arbejderfor dine kunder


Vores tilgang..

Vores tilgang er altid dine kunder. Hvad trigger dem i butikken – og hvorfor? Vi dykker ned i analysearbejdet, og på vores grafiske og analoge værksted skaber vi den løsning, som virker for dig og dit brand.

Samtidig kan vi se, at jo mere vi som samfund trykker på online-speederen, – jo mere liver den håndgribelige outdoor marketing op. Der er et stadig voksende behov for den rette markedsføring in real life som bilreklamer, billboards, facadelogoer, skilte, bannere, pyloner og byggepladsskilte.

Kontakt en af vores Art Directors og hør lidt mere.

On-trade kampagner

Har du brug for hjælp til on trade marketing i restaurationsbranchen, trækker vi igen på vores mangeårige erfaring med netop dette segment. Vi hjælper dig med den del af løsningen, du har brug for, – men reelt kan vi projektstyre en komplet kampagne med events, produktlanceringer, klikrammer, skærme, happenings og dekorationer.

En løsning indenfor detail, outdoor eller on trade kobles typisk sammen med de øvrige relevante platforme og kommunikationskanaler, så totaloplevelsen understøtter dit budskab, dit brand og dit projekt fuldstændig.

Lad os høre din idé?

Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes uden løse ender, og de kan optimeres fra oven af at formidles stort uden brug fra optimering af presse.

TLF HQ: +45 70208312